Arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum. Elinde Huawei HG658 V2 modem bulunan veya kullanan arkadaşlar var ise bu modemin güncel Firmware sürümü HG658V2C163B021'dir. Modem arayüzünden Superonline kullanan arkadaşlar lütfen Firmware yedeklemesini yapıp upload ederek bizlere ulaştırabilir mi? Mesajlarınızı bekliyorum. Firmware yedeklemesini de sizlere anlatabilirim, iletişime geçiniz.
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olalım.
HG658V2C163B021 bu sürüme sahip birini buldum
Ama Firmware yedeğini alamadık siz nasıl alınacağını biliyormuşsunuz yardımcı olursanız burada paylaşabilirim. Bir çok kişi bu sürümü arıyor
Arkadaşlar herkese iyi günler diliyorum. Elinde Huawei HG658 V2 modem bulunan veya kullanan arkadaşlar var ise bu modemin güncel Firmware sürümü HG658V2C163B021'dir. Modem arayüzünden Superonline kullanan arkadaşlar lütfen Firmware yedeklemesini yapıp upload ederek bizlere ulaştırabilir mi? Mesajlarınızı bekliyorum. Firmware yedeklemesini de sizlere anlatabilirim, iletişime geçiniz.
Cevaplarınızı bekliyorum arkadaşlar lütfen yardımcı olalım.
HG658V2C163B021 bu sürüme sahip birini buldum
Ama Firmware yedeğini alamadık siz nasıl alınacağını biliyormuşsunuz yardımcı olursanız burada paylaşabilirim. Bir çok kişi bu sürümü arıyor
Root olarak giriş sağladığında bakım kısmında bir yedekleme alanı beliriyor ancak o seçenekten sadece config dosyası yedekleyebiliyorsunuz
We previously dropped a guide on how to backup your modem's dashboard @ https://www.hovatek.com/forum/thread-10894.html which is a generic guide (i.e can be used to backup ZTE, Huawei and other modems
Öncelikle merhaba arkadaşlar. 1-2 gün modemden kaynaklı sıkıntıdan dolayı 2.el huwai HG 658 V2 Superonline modemini aldım. Şu an en güncel firware B021 numaralı firware var. Modem root kullanıcı adıyla giriş yaptim. Yedekleme seçenekleri geldi. Eğer isterseniz yedeklerim. Ama burada link paylaşmanız ne kadar doğru olur.