Huawei kullanıp memnun olan var mı?

244012

Hectopat
Makaleler
7
Özellikle ambargo sonrası telefon ve tabletlerde Google servisleri olmadığı için çoğu uygulamada sıkıntı çıkıyor. Buna rağmen burada ve başka platformlarda önerildiğini görüyorum. Bir tek ben mi şikayetçiyim? Kullanıp sıkıntı çekmiyorum diyen var mı?

Özellikle ambargo sonrası telefon ve tabletlerde Google servisleri olmadığı için çoğu uygulamada sıkıntı çıkıyor. Buna rağmen burada ve başka platformlarda önerildiğini görüyorum. Bir tek ben mi şikayetçiyim? Kullanıp sıkıntı çekmiyorum diyen var mı?

Ailem kullanıyor vve sıkıntı çektiklerini görmedim Google ile ilgili sıkıntı olursa APK üzerinden indirme yapip hallediyorlar işini.

Huawei biraz geride kaldı gibi samsung S22 Ultra Xiaomi Note 12 gibi canavar telefonların yanında Nokia 3310 gibi kalıyor bir de Google'da yok oda can sıkıcı bir durum.

Ailem kullanıyor ve sıkıntı çektiklerini görmedim Google ile ilgili sıkıntı olursa APK üzerinden indirme yapip hallediyorlar işini.
Bende Instagram çöküyor, Twitter bildirim atmıyor, arkada çalışan WhatsApp kapanıp bildirim atmıyor ve diğer birçok uygulama daha sıkıntılı çalışıyor. APK olarak indirilebiliyor tabii ki ama nasıl düzgün çalışıyor ya da çalışıyor?

Huawei biraz geride kaldı gibi Samsung S22 Ultra Xiaomi Note 12 gibi canavar telefonların yanında Nokia 3310 gibi kalıyor bir de Google'da yok oda can sıkıcı bir durum.
Bence de öyle.

Bende Instagram çöküyor, Twitter bildirim atmıyor, arkada çalışan WhatsApp kapanıp bildirim atmıyor ve diğer birçok uygulama daha sıkıntılı çalışıyor. APK olarak indirilebiliyor tabii ki ama nasıl düzgün çalışıyor ya da çalışıyor?

Bence de öyle.

Ailem de bildirim konusunda ve Twitter konusunca şikayetçi olduğunu görmedim duymadim Instagram hakkinda bilgim yok ailem kullanmiyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı