Arada grafik bazen de oyun oynamak için bir laptop bakıyorum. Az önce reklamda da gördüm klavyesi çıkarılabiliyormuş. Sizce alınır mı? Bütçe pek önemli değil ama 30.000'i geçmese iyi olur.
Arada grafik bazen de oyun oynamak için bir laptop bakıyorum. Az önce reklamda da gördüm klavyesi çıkarılabiliyormuş. Sizce alınır mı? Bütçe pek önemli değil ama 30.000'i geçmese iyi olur.
Huawei laptoplar dahili ekran kartıyla gelmez dolayısıyla oyun oynamak ve grafik tasarımı - çizimi gibi işlerde kullanmayı önermem. Performans da vermeyecektir zaten. O bütçede bu cihaza bakabilirsin.
Grafik tasarım konusunda OLED panele sahip bir Windows ultrabook önerecektim ama oyunda oynayacakmışsınız. O halde @Görkem Say hocamın attığını almak daha mantıklı olur.
Huawei laptoplar dahili ekran kartıyla gelmez dolayısıyla oyun oynamak ve grafik tasarımı - çizimi gibi işlerde kullanmayı önermem. Performans da vermeyecektir zaten. O bütçede bu cihaza bakabilirsin.
Bilgisayardaki ihtiyaçlarınıza göre değişir ama iPad Pro 12.9" alabilirsiniz. Kalem ve Lidar grafik tasarım için işe yarar. Dilerseniz BT klavye bağlayabiliyorsunuz zaten. İçerisindeki M2 işlemci de oldukça güçlüdür.