Huawei laptop alınır mı?

Makaleler
1
Yer
izmit
Daha fazla  
Arada grafik bazen de oyun oynamak için bir laptop bakıyorum. Az önce reklamda da gördüm klavyesi çıkarılabiliyormuş. Sizce alınır mı? Bütçe pek önemli değil ama 30.000'i geçmese iyi olur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arada grafik bazen de oyun oynamak için bir laptop bakıyorum. Az önce reklamda da gördüm klavyesi çıkarılabiliyormuş. Sizce alınır mı? Bütçe pek önemli değil ama 30.000'i geçmese iyi olur.

Huawei'nin hangi laptopu rica etsem link atar mısınız?

Oyun oynamak için huwaweiden uzak dur sadece gündelik kullanıma açıktır laptopları.

Huawei laptoplar dahili ekran kartıyla gelmez dolayısıyla oyun oynamak ve grafik tasarımı - çizimi gibi işlerde kullanmayı önermem. Performans da vermeyecektir zaten. O bütçede bu cihaza bakabilirsin.

Grafik tasarım konusunda OLED panele sahip bir Windows ultrabook önerecektim ama oyunda oynayacakmışsınız. O halde @Görkem Say hocamın attığını almak daha mantıklı olur.

Huawei'nin hangi laptopu rica etsem link atar mısınız?
Fark etmez ama extra olarak dokunmatik olsa daha iyi olur.

Bu daha iyi olabilir. Huawei Matebook bakıyorsanız muhtemelen taşınabilirlikl ve pil ömrü arıyorsunuzdur. Macbook o açıdan daha iyi.
Mac'de hiç gözüm yok hocam.
Huawei laptoplar dahili ekran kartıyla gelmez dolayısıyla oyun oynamak ve grafik tasarımı - çizimi gibi işlerde kullanmayı önermem. Performans da vermeyecektir zaten. O bütçede bu cihaza bakabilirsin.

Peki hem ekran kartlı hem de dokunmatik var mıdır?

Fark etmez ama extra olarak dokunmatik olsa daha iyi olur.

Mac'de hiç gözüm yok hocam.

Peki hem ekran kartlı hem de dokunmatik var mıdır?

Bilgisayardaki ihtiyaçlarınıza göre değişir ama iPad Pro 12.9" alabilirsiniz. Kalem ve Lidar grafik tasarım için işe yarar. Dilerseniz BT klavye bağlayabiliyorsunuz zaten. İçerisindeki M2 işlemci de oldukça güçlüdür.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı