Huawei laptop alınır mı?

katipagam

Hectopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Meslek
Zabıt Katibi
İyi Sosyaller. Yaklaşık 12-15 arası bir bütçem var. Daha çok iş, film, dizi, YouTube, ufak tefek oyunlar (FM gibi) ve giriş seviyede video/fotoğraf editleri yaparken beni üzmeyecek bir laptop almayı düşünüyorum. Huawei tasarım ve kullanım olarak çok hoşuma gidiyor ancak fiyat olarak dengi olan Lenovo V15 falan daha çok tavsiye ediliyor. Sizce bu fiyata ihtiyacıma göre ne alabilirim?

İyi sosyaller. Yaklaşık 12-15 arası bir bütçem var. Daha çok iş, film, dizi, YouTube, ufak tefek oyunlar (FM gibi) ve giriş seviyede video/fotoğraf editleri yaparken beni üzmeyecek bir laptop almayı düşünüyorum. Huawei tasarım ve kullanım olarak çok hoşuma gidiyor ancak fiyat olarak dengi olan Lenovo V15 falan daha çok tavsiye ediliyor. Sizce bu fiyata ihtiyacıma göre ne alabilirim?

Ben kullanıyorum fakat özellik bakımından Lenovo daha iyiyse onu da alabilirsin.

D15 modeli var Ryzen 5 5500U var. Gayet işimi görüyor fakat alırken 16 GB almaya bak çünkü sonradan takamıyorsun biraz saçmalık gibi ama 8 GB RAM'de kaldım ben.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı