Huawei laptop ile ne yapılabilir?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar i5 11.nesil, Intel Xe grafik ve 8 GB RAM bulunuyor. Acaba laptopla neler yapılabilir? İnternette görüyorum laptopla yazılım yapıyorlar, çizim falan yapıyorlar. Çok hoşuma gidiyor. Laptop boş boş video izliyorum, hiçbir şey yüklü değil. Bende bir şeyler yapmak istiyorum. Neler yapılabilir?

Neye hevesiniz varsa deneyin. Videolara bakıp çok hoşuma gidiyor diyorsunuz ama denemeye mi çekiniyorsunuz?

Neye hevesiniz varsa deneyin. Videolara bakıp çok hoşuma gidiyor diyorsunuz ama denemeye mi çekiniyorsunuz?
Nereden başlayacağımı bilmiyorum hocam.

Nereden başlayacağımı bilmiyorum hocam.

İnternet üzeri kaynak dolu. Bu doğru kaynakları bulamak da ayrı bir beceri ve araştırma derinliği katıyor. Birinin size şunu al şuraya koy demesi ile bunu şuradan alıp nereye koysam diye araştırıp doğru yere koymak aynı öğretiyi kazandırmaz. İnsanlardan bir talimat beklemeyin, fikir elbette alın ama kendiniz bir yol çizip ilerleyin, kendinizi keşif edin. Elinizde bilgisayar var, e bir şeyler hoşunuza gitmiş, YouTube gibi bir mecra mevcut zaten, araştırın kaynakları. Ben size alın bunu bitirin desem sizin kazancınız ne olacak?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı