Huawei Mate 10 Lite vs Oppo A55

Mate 20 Lite'ın bile ömrü doldu artık.

Mate 10 Lite çok eksidi Oppo A55 daha iyi.

Oppo A55'ten sıkıldım sürekli sorunlardan dolayı servise veriyorum. Başka telefon alamam ve bunu satamam. Güncelleme ömrü önemli olmasa bile Mate 10 Lite tercih edilmez mi? Instagram, Facebook, Threads, WhatsApp, e-devlet, İstanbulkart ve Spotify'i kullanıyorum. @yus4ff

Mate 20 Lite bile sorun çıkarmaya başlamıştır şu zamanlarda. Mate 10 Lite kullanmak istemezsiniz. Yinede ikinci bir telefon olarak kullanabilirsiniz. A55 yedek olarak durursa iyi olur.

Mate 10 Lite evde var ama kullanılmaz halde ciddi diyorum Lite telefon tarihinde en iyi yapılmış Lite telefon sanırım

Net al derim ama cidden eskidi.

Hocam A55 ne kadar sorunluysa Mate 10 Lite'da o kadar eski. İkisinide satıp iyi bir cihaz alınabilir aslında ama satmıyormuşsunuz.
Ben de A55 kullanıyorum belki hatırlarsınız. Çok iyi bir cihaz değil ama işimi görüyor. Kamera ile iyi işler çıkabiliyor Lightroom kullanarak. Mate 10 Lite kağıt üstünde daha iyi olabilir ama yorgun bir cihaz.

Mate 20 Lite bile sorun çıkarmaya başlamıştır şu zamanlarda. Mate 10 Lite kullanmak istemezsiniz. Yine de ikinci bir telefon olarak kullanabilirsiniz. A55 yedek olarak durursa iyi olur.

Huawei telefonu normalde dedeme vereceğiz ama onu ben alayım Oppo A55'i vereyim diyorum. Güncelleme ömrü önemli değil baktım cihaz hızlı kasma yok. Eski olması da önemli değil buna rağmen alınmaz mı? @Logan Howlett

A55'te kalın. Mate 10 Lite'ta asırlık HiSilicon Kirin 659 var, geçilmez.

Oppo A55. İkisini de satıp ikinci el düzgün bir cihaz al.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…