Huawei Mate 10 Lite vs Oppo A55

Yeni cihaz şu an alamam ve Oppo A55'i bırakmak istiyorum. 3 yıl daha kullanırsam bir gün telefonu kırmaktan korkuyorum çünkü sürekli yetkili servise götürüyorum (ısınma, kasma/donma) sebebiyle. Zamanında Turkcell T80'i de dayanamayıp kırmıştım oradan biliyorum.

Giriş seviye cihaz giriş seviye.
Kasma da olur donmada olur, ısınmada olacak cihaz zaten kötü, bunlar için servise götürmek gülünç derecede çok saçma servis ne yapsın? İşlemciyi mi yükseltin?
Huawei olanı bir süre kullanın memnun kalırsanız devam, memnun kalmazsanız da dedeniz zaten A55i geri alırsınız bir şey demez herhalde.

Giriş seviye cihaz giriş seviye.
Kasma da olur donmada olur, ısınmada olacak cihaz zaten kötü, bunlar için servise götürmek gülünç derecede çok saçma servis ne yapsın? İşlemciyi mi yükseltin?
Huawei olanı bir süre kullanın memnun kalırsanız devam, memnun kalmazsanız da dedeniz zaten A55i geri alırsınız bir şey demez herhalde.

Biliyorum ama cihazı kullanmayacak şekilde olduğu için götürüyordum. Haklısınız kötü cihaz ama alırken özelliklerine bakmak aklıma gelmemiş o an ki heyecandan suç benim. Huawei ile hiçbir sorun yaşamadım şu an ısınma ve kasma sorunu bile yok. Bir de 2 yıl önce batarya değiştiği için şanslıyım. Ayrıca bende Huawei FreeBuds SE var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı