Huawei Mate 10 Pro halen alınır mı?

Kafamdaki en önemli soru şu aslında Mate 10 Pro şuan hala güncelleme alıyor mu? Ve tahmini olarak güncelleme almaya ne kadar devam edebilir? Yoksa Mate 10 Pro' dan çok üst düzey beklentim yok, günlük kullanımı karşılaması, birde güncel oyunları akıcı oynatması yeterli benim için. Kamerası bana yeterli.

O zaman işinizi görür diyebilirim. Yaptığınız tanımlama şekline uyan bir cihaz. Güncel oyunları akıcı oynarsınız ancak en yüksek ayarlarda değil. Güncelleme olarak da EMUI 10 (Android 10) alacağı açıklandı ancak ondan sonra bir Android yükseltmesi geleceğini düşünmüyorum. Arkadaşın dediği gibi eğer Mate 20 Pro'yu 4500'e yakalarsanız ve o bütçeye çıkarsanız onu almanız daha iyi olur ancak Mate 10 Pro da beklentilerinizi çoğunlukla karşılar diye düşünüyorum.

İfadeler: 51h
Ben mi 9 kullanıyorum.mi9t pro modelini arkadaşıma aldırdım o gayet memnun her hangi bir şikayeti olmadı. Eğer dediğiniz gibi bir arızası çıkarsa zaten iade edersiniz

Hocam bu mi9t pro dokunmatiğinin sorunlu olduğu söyleniyor siz kullanıyor musunuz?

Mate 20 Pro buldum 1 tane 3.500 TL civarlarında, sıfır, kutusu açılmamış, global ürün. Fakat garantisi yok ve pasaport kayıtlı. O yüzden almak istemiyorum yasal olmayan şeyleri. Pasaport kayıdı sıkıntı çıkarır mı ileride? Normal fiyatlara göre çok çok düşük ama orjinal global cihaz. Garanti konusunda da, telefonu düşürüp ekranını kırmadıktan sonra bir sorun çıkacağını düşünmüyorum ki zaten düşürüp ekranı kırdığımız zaman direkt kullanıcı hatası deniliyor ve yine para verip yaptırıyoruz.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…