Huawei Mate 20 Lite Android 9.0 Pie Desteği Ne Zaman Gelir?

Güncel ve yeni çıkmış bir telefon. Gelmeme ihtimali düşüktür. Ne zaman geleceği konusunda bir fikrim yok çünkü çoğu marka şu an beta sürecinde kullanıma sundu.

Merhaba yarın bende Mate 20 lite alacağım sadece oyun olarak clash of clans oynuyorum,uygulamalarda ısınma veya pil süresi nasıl acaba.
İkinde günde bir şarj ediyorum ben. Bana o iki gün kullanımda en az 1.5 2 saat PUBG oynamama rağmen yetiyor. Hatta arkadaşlarıma internetimi açarken oynadığım zamanlar da oluyor. Parlaklık yarıya kadar. Biraz ısınıyor. O da normal diye düşünüyorum. Kısaca gayet iyi.

Belirli modeller için kullanıcılara açtılar, Mate 20 Lite için beta sürümünü kullanıcılara açık hale getirdiler mi bilmiyorum. Buradan uygulamayı indirip Beta programa katılmayı deneyebilirsiniz. Friendly User Test

Beta sürümde sorunlar olabileceğini bilerek geçiş yapmanızı öneririm.

Belirli modeller için kullanıcılara açtılar, Mate 20 Lite için beta sürümünü kullanıcılara açık hale getirdiler mi bilmiyorum. Buradan uygulamayı indirip Beta programa katılmayı deneyebilirsiniz. Friendly User Test

Beta sürümde sorunlar olabileceğini bilerek geçiş yapmanızı öneririm.
Farkındayım. Yine de uyarı için teşekkürler.
Ben bu uygulama üzerinden projelere girdiğim zaman herhangi bir şey çıkmıyor. Bir bilginiz var mı?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı