Huawei Mate 20 Lite donma sorunu

Def2Easyl

Decapat
Katılım
3 Ocak 2019
Mesajlar
133
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Geçen hafta Huawei Mate 20 Lite aldık. Telefon uygulamalar arası geçişlerde donuyor. Örneğin WhatsApp'ı açarken görüntü gelmiyor, beyaz bir ekranda kalıyor. Müşteri temsilcisini aradım bana fabrika ayarlarını sıfırlamamı söyledi. Fabrika ayarlarına döndürdük telefonu fakat sorun hala devam ediyor. İşin kötü tarafı bu sorun arada oluyor şimdi iadeye göndersem şansa adamlar test ederken donma sorunuyla karşılaşmazlar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Şansınıza sıkıntılı ürün denk gelmiş. 14 günü geçmedi ise iade edin. Yada değişim talep edin sorunlarınızı belirtin. Bende aynı cihazı kullanıyorum ama çok memnunum saatlerce COC oynamama rağmen uygulamada takılma veya donma olmuyor.
 
Bende de Huawei Mate 20 Pro var.Aynı yaşadığın sorunlar bu telefonda da başladı.Ama sorun ben operatörü değiştirince oldu.Ben Turkcell kullanıyorum.Türk Telekomdayken sorun yoktu.
 
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Geri
Yukarı