Huawei Mate 20 Lite saçmalıyor

xCraxBow

Decapat
Yer
didim
Huawei Mate 20 Lite telefonum var 7 ay önce aldım son 3 ay önce dizim çarpması sonucu biraz büküldü servise yollamak için sıfırladım tabii büküldü 2 hafta sonra falan yolladım telefonu sifirladm kutuladm kargoladim 2 hafta sonra kargoyla geri geldi 600 TL fiyat bictiler buraya kadar telefonda bükük olmasına rağmen performans da gram değişiklik yoktu sifirladiktan sonra oldu geldi kurdm açtım 1 hafta sonra telefon kendi kendine 10 uygulama acsam kasmicak isinmicak telefon kasmaya donmaya başladı bir ara kendi kendine 3 4 program açık olunca res atıp açılıyordu günde 2 kere falan şimdi telefonda öyle Red atma sorunu yok düzeldi kendine kendine ama şimdi daha da kötü Chrome'de kasıyor telefon yanıyor emiu10 gelmiş 2 ay guncelleyemedim internet yoktu yeni guncelledm düzelmedi bilen birisi var mı çok yazdım kusura bakmayın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı