Bütçe olarak diyebileceğim yaşadığım yerde ikinci elci var ikiside aynı fiyat ve ikiside gayet temiz.Performansı tercih ederim.Bütçe nedir? Sizin için önemli olan performans mı kamera mı?
Testlerde İphone 7 daha iyi puanlar alıyor.Bütçe olarak diyebileceğim yaşadığım yerde ikinci elci var ikiside aynı fiyat ve ikiside gayet temiz.Performansı tercih ederim.
Testlerde İphone 7 daha iyi puanlar alıyor.
Fiyat farkı ve küçük ekran sevmiyorsanız benim önerim Mate 20 Lite olur. Artık bu kadar küçük ekranlı telefonlar almaz benim düşüncem.
Oyun performansında Iphone HDR yüksekte oynarken Mate 20 Lite HD yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız.
Iphone 7 pubgde uhd yuksek ayarlarda aciyoTestlerde İphone 7 daha iyi puanlar alıyor.
Fiyat farkı ve küçük ekran sevmiyorsanız benim önerim Mate 20 Lite olur. Artık bu kadar küçük ekranlı telefonlar almaz benim düşüncem.
Oyun performansında Iphone HDR yüksekte oynarken Mate 20 Lite HD yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.