Huawei Mate 20 Lite vs iPhone 7

Bütçe olarak diyebileceğim yaşadığım yerde ikinci elci var ikiside aynı fiyat ve ikiside gayet temiz.Performansı tercih ederim.
Testlerde İphone 7 daha iyi puanlar alıyor.

Fiyat farkı ve küçük ekran sevmiyorsanız benim önerim Mate 20 Lite olur. Artık bu kadar küçük ekranlı telefonlar almaz benim düşüncem.

Oyun performansında Iphone HDR yüksekte oynarken Mate 20 Lite HD yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız.

Fiyat farkı ve küçük ekran sevmiyorsanız benim önerim Mate 20 Lite olur. Artık bu kadar küçük ekranlı telefonlar almaz benim düşüncem.

Oyun performansında Iphone HDR yüksekte oynarken Mate 20 Lite HD yüksek ayarlarda rahatça oynarsınız.

Hocam siz büyük bir telefon kullanıyorsunuz galiba. O yüzden onun altında telefonlar size küçük geliyor olabilir. Kanımca iPhone 7 boyut olarak yeterli geliyor bana. Daha büyüğünü isterdim tabii ki ama şu an da yeterli.

Iphone 7 pubgde uhd yuksek ayarlarda aciyo

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı