Huawei Mate 50 Pro alınır mı?

Emircelebi35

Decapat
Daha fazla  
Herkese iyi günler başlıkta belirttiğim gibi sizce alınır mı?

Samsung S22 Ultra ile arasında kaldım. Uzun zamandır ikisini de araştırmaktayım şu an iPhone 7 Plus kullanıyorum yıllardır artık bitti telefon.

Şimdi benim alacağım telefondan beklentim şudur;
  • İyi bir kamera fotoğraf çekimi, çok video çekmem ben.
  • Hızlı işlem yapması.
  • Güncelleme ve iyileştirme.

Son haberlerde Huawei ABD tarafından 4G'li çipleri de alması yasaklandı, şimdi Mate 50 Pro'dan yanayım ama alsam bir yıl sonra atıyorum Huawei elimi çeker mi? Güncelleme VA bir şeylerden?

Google desteği geldi mi bilmiyorum. Ki alacaksanız da bunları biliyorsunuzdur. Google desteği olmayabilir. Göz önünde bulundurun.
Google desteği yok evet biliyorum fakat gspace ile çözülür birşeymiş ayrıca çok büyük bir önemimde yok fazla kullanmıyorum arama yapma dısında google servislerini

kamera için huawei daha iyi ama hız ve güncellemede samsung bence samsung s22 daha iyi
Alınca işte uzun süre kullanıcam yani güzel bir sistemi var mate 50 pronun eğer Samsung gibi güncelleme desteği olmazsa bir ilki yıl sonra eksik bir telefon haline gelecek işte bu kararsızlıktayım

S22 Ultra güncelleme açısından daha iyi olacaktır hocam. Alabilirseniz S23 Ultra almaya bakın. 512GB ön sipariş için 256GB fiyatında.
Hocam kredi ile almayı düşünüyorum ama 40 bin kadar bir fiyat var sanırım s23 ultranın o kadar param yok maalesef kredi ile alıcam

Huawei gerçekten güzel telefon, kullanımı olsun, kamerası olsun, bataryası vb. Google hizmetleri sorun olmayacaksa alınır.
Mate 50 pro kullanıyor musun eğer kullanıyorsanız iyi mi gerçekten

Hocam kredi ile almayı düşünüyorum ama 40 bin kadar bir fiyat var sanırım S23 ultranın o kadar param yok maalesef kredi ile alacağım.

Mate 50 Pro kullanıyor musun eğer kullanıyorsanız iyi mi gerçekten.

Şu an kullanmıyorum ama yakın zaman önce Huawei üst modellerini kullanmıştım. Memnundum ben. Ne olarak sordun? Yani hangi özellik bakımından, ona göre net cevap vereceğim.

Herkese iyi günler başlıkta belirttiğim gibi sizce alınır mı?

Samsung S22 Ultra ile arasında kaldım. Uzun zamandır ikisini de araştırmaktayım şu an iPhone 7 Plus kullanıyorum yıllardır artık bitti telefon.

Şimdi benim alacağım telefondan beklentim şudur;
  • İyi bir kamera fotoğraf çekimi, çok video çekmem ben.
  • Hızlı işlem yapması.
  • Güncelleme ve iyileştirme.

Son haberlerde Huawei ABD tarafından 4G'li çipleri de alması yasaklandı, şimdi Mate 50 Pro'dan yanayım ama alsam bir yıl sonra atıyorum Huawei elimi çeker mi? Güncelleme VA bir şeylerden?

Google servisleri olmadığı için bildirim sorunu ve uygulamalarda dönem dönem hatalar alabilirsin. Mate 50 Pro yerine S22 Ultra almanı tavsiye ederim.

Şu an kullanmıyorum ama yakın zaman önce Huawei üst modellerini kullanmıştım. Memnundum ben. Ne olarak sordun? Yani hangi özellik bakımından, ona göre net cevap vereceğim.
Şöyle ki mesela telefona güncellemeler geliyor mu ve sorun gördüğün şeylerde iyileştirme yapılıyor mu bir de iphoneda olmuyor ama samsungda olan bir problem varmış çektiğimiz fotoğraf ya da videoların sosyal medyaya attığımızda kalitenin düşmesi gibi bir durum kullandığın modellerde yaşadın mı ?

Google servisleri olmadığı için bildirim sorunu ve uygulamalarda dönem dönem hatalar alabilirsin. Mate 50 Pro yerine S22 Ultra almanı tavsiye ederim.
Hocam bunu aşabilirim gibi geliyor ama sorun huawei birkaç günce abd tarafından birkaç konuda daha engellendi bu durum telefonun yerinde saymasına gücellenmemesine vs sebep olur mu ? Bir de sosyal medyayı aktif kullan birisiyim fotoğraf vs biraz önemli samsungda çekilen fotoğrafların sosyal medyaya atınca kalite düşüklüğü bariz belli şekilde oluyormuş bu durum devam ediyor mu ?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı