Huawei Matebook 13 AMD vs. Huawei Matebook D 14

DDR4 bellekler daha yüksek frekanslarda çalışır, güç tüketimi daha azdır, daha az güç tükettiği için daha az ısınır DDR3'e göre.

Matebook 13 çok daha avantajlı.

Sebebi ile açıklayabilir misinzi?
Ekran çözünürlüğü konusunda Matebook 13 çok daha iyi 14'e göre, diğer tarafta klavye yapılandırılması var bu da çok büyük bir etken.
Matebook 13'de çift fan teknolojisi kullanılıyor bu ısı konusunda önemli bir şey.

AMD olan bu versiyonda çift fan var mı emin değilim. Bir yerde olmadığını okumuştum ki zaten çok da mühim değil. Çünkü bunda harici GPU yok.
Çok kararsız kaldım. Ayrıca USB dönüştürücüsü kutudan çıkmıyormuş bu sürümde. 500 liraya satın almak gerekiyormuş.

D14. Ekran birazcık büyük. Çözünürlük kısmında Full HD düşüyor olsada en azından batarya tüketimi de düşer. Bataryası daha iyi kapasiteye sahip. 56Wh diğeri 41Wh. 256GB lık diskler artık günümüz standartlarında video ve oyun ile uğraşmayanlar için bile ucu ucuna yetiyor. 512 GB daha rahat olur.

Sebebi ile açıklayabilir misinzi?

AMD olan bu versiyonda çift fan var mı emin değilim. Bir yerde olmadığını okumuştum ki zaten çok da mühim değil. Çünkü bunda harici GPU yok.
Çok kararsız kaldım. Ayrıca USB dönüştürücüsü kutudan çıkmıyormuş bu sürümde. 500 liraya satın almak gerekiyormuş.

Dediğin gibi 500 TL vermek istemiyorsan Matebook D 14 işini görecektir.
Fakat ekran çözünürlüğü bile kullanımı çok etkileyen bir durum bunu göz önünde bulundur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı