16 GB RAM 512 GB SSD modeli var bende, 8699TL ediyor tam olarak.
Pardon hocam ben 8+256 sandım.Huawei'nin Resmi Sitesinden Attığı İçin Öyle Söyledim Hocam
16 GB RAM 512 GB SSD modeli var bende, 8699TL ediyor tam olarak.
Pardon hocam ben 8+256 sandım.Huawei'nin Resmi Sitesinden Attığı İçin Öyle Söyledim Hocam
Aynısı kendimde var Touchpad sorunu yaşamadım evdeyken hiç ışık sızması yaşamadım dışardayken bir kere güneş direk ekrana vururken görmek zor olmuştu telefonda olan şey. Şarj konusunda da hiç yaşamadım şahsen. Baya şanssızmışsınız hocam.
Bence öyle yap değiştir. Ürünü şahsen ben çok beğendim.Ben aslında şanslı da değilim şanssız da değilim ortadayım ama ilk kez böyle kronik sorunlu bir ürün aldım sanırım, neyse sanırım değiştireceğim direkt umarım yenisinde hiçbir sorun yaşamam.
kasmaya başlayınca da yükseltir veya başka laptop alırsın hocam
Hayırlı olsun bu arada. ^^
Kendim kullanıyorum detaylı bir inceleme paylaşacağım ancak kısaca özetliyeyim.Hocam ben de Matebook 14 almayı düşünüyorum, önerir misiniz ve iade ettikten sonraki gelişmeleri bildirirseniz gerçekten minnettar kalırım, teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.