HUAWEI MateBook 14 Video düzenleme için alınır mı?

Bütçe
8500

Cemoli10

Femtopat
Daha fazla  
Ben Adobe Premier ve After Effects kullanarak videolarımı editliyorum. Araştırdığımda ilk tercihim Huawei Matebook 14 oldu ancak bu laptopun içinde ekran kartı kullanılmıyor. Sadece işlemciye entegre olmuş bir şekilde AMD Radeon grafik kartı var. Bu da aklımda büyük soru işaretlerine yol açıyor. Ben bilgisayarı oyun için kullanmayacağım zaten Playstation kullanıyorum oyunlarım için. Bu Huawei modelinde iyi bir işlemci (AMD Ryzen 5 4600H) ve Ram (16 GB 2666 MHz) kullanılıyor. Bu entegre grafik kartı bana Adobe programları kullanırken sorun çıkartır mı? Bu programları kullanmak için bir ekran kartına gerek var mı, yoksa bu işlemci ve RAM bana yeterli olur mu 3-4 sene civarında?

Arada kaldığım iki laptop bunlar:

HUAWEI MateBook 14 - Gri - 8+256GB Not: 16GB RAM'li modele bakın lütfen.

Bu iki laptopun da özelliklerine bakıp hangisinin video editlemede bana daha fazla yardımcı olacağı konusunda önerilerde bulunursanız çok sevinirim.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı
09:05:00