Huawei MateBook 16 2022 Dizüstü Bilgisayar İncelemesi

Ali Güngör

Technopat'ın Kurucusu ve Genel Müdürü
Yönetici
Makaleler
2
Yer
İstanbul Türkiye
Daha fazla  
Meslek
Technopat
Profil Kapağı
1523300036
Huawei MateBook 16

Yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda 16 inç formatı gayet güzel oturdu. Huawei de bu boyuta alıştı ve yeni bir model ile karşımızda! AMD Ryzen 7 5800H işlemci ile çok güçlü bir performans sunan yeni MateBook 16, bilgisayarıyla zorlayıcı uygulamaları çalıştırmak, iş yapmak ve üretkenlik sağlamak isteyenler için tasarlanmış. Masaya laptopu yerleştirip açar açmaz o yüksek ekran, […]

Devamı: Huawei MateBook 16 2022 Dizüstü Bilgisayar İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...

Küçük ve güçlü. İş hayatında çok iş görür. Ryzen işlemciler de bayağı verimli.

Huawei MateBook 16

Yeni nesil dizüstü bilgisayarlarda 16 inç formatı gayet güzel oturdu. Huawei de bu boyuta alıştı ve yeni bir model ile karşımızda! AMD Ryzen 7 5800H işlemci ile çok güçlü bir performans sunan yeni MateBook 16, bilgisayarıyla zorlayıcı uygulamaları çalıştırmak, iş yapmak ve üretkenlik sağlamak isteyenler için tasarlanmış. Masaya laptopu yerleştirip açar açmaz o yüksek ekran, […]

Devamı: Huawei MateBook 16 2022 Dizüstü Bilgisayar İncelemesi
Kaynak Technopat

Devamı için yukarıdaki bağlantıya tıklayın...
selamlar inşaat mühendisliği öğrencisiyim yeni Huawei Matebook 16 almak istiyorum fakat sta4Cad, idecad tarzı mühendislik programlarında ileride bir sorun yaşar mıyım? Ekran kartı olmayan sadece grafik kartı olan bu Huawei marka laptopu almam sizce mantıklı mı? Açıkçası ince ekranı ve kaliteli kasayı görünce oyuncu bilgisayarından çok Premium hissettiren bir ofis bilgisayarı almak istiyorum bu konuda yorumlarınızı bekliyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı