HUAWEI MateBook 16s 2023 – HUAWEI Türkiye yazılım için alacağım. Yazılım dünyasının her işini görebilir mi? Yazılım ve kodlama alanında yetersizlik yaratır mı?
Son düzenleyen: Moderatör:
Öncellikle temel seviye için BTK Akademi ya da Türkçe YouTube kaynaklarını kullanabilirsin fakat orta ve ileri seviyelerde İngilizce öğrenip İngilizce kaynaklardan ilerlemeni tavsiye ederim Online kurslarla sertifikalarla proje bazlı çalışarak öğrendiklerini pekiştirebilirsin yazılımda önemli olanın proje odaklı çalışmak bir değer üretmeye çalışmak olduğunu düşünüyorum sadece merak et ve azimle çalış yazılım nankör bir alan değildir sana karşılığını verir.Bilmiyorum ama bende yazılıma yönelmek istiyorum bilgi paylasirsan sevinirim nereden baslamama gerek nasıl bir yol izlemem gerek teşekkürler şimdiden
HUAWEI MateBook 16s 2023 – HUAWEI Türkiye yazılım için alacağım. Yazılım dünyasının her işini görebilir mi? Yazılım ve kodlama alanında yetersizlik yaratır mı?
Eğer oyun programlamicakasan işini her alanda görür.
Oyun programlama da düşünüyorsam Hp Victus 16-r0041nt 13.Nesil Core i5 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da şu nasıl.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.