Huawei Matebook D 16 2024, MSI, MacBook alınır mı?

heavex

Hectopat
Daha fazla  
Herkese iyi günler dilerim. Öncelikle bilgisayar alma sebebimden bahsedecek olursam: Bu sene mezuna bırakma düşüncesindeyim masaüstü bilgisayarımı satarak veya takaslayarak bir laptop almayı düşünüyorum. Yanına ek olarak tablet alacağım. Oyun oynatıp oynatmaması şu an önemli değil. Benim içi tablet ve laptop aynı marka olursa daha sağlıklı olur (iPhone cihazım mevcut kafam Apple'a kayıyor.).

Öncelikle MacBook Air M1 alma fikrindeydim fakat çevremdekiler bilgisayarın biraz nazlı olduğunu uygulamaların çoğunun paralı ve dışarıdan bir şeyler indirilemeyeceğini söyledi, bu durum çeldirdi beni açıkçası kitap vs. indirmemde bana zorluk çıkarıyor gibi. tablet olarak da iPad Air 5 alacaktım.

2. Olarak Huawei Matebook D 16 2024 bu cihazı önerdiler hoşuma da gitmedi değil yanında kulaklık ücretsiz bir şekilde geliyor (16 GB+1TB i9 modelde mevcut) bu konu da yanına ek olarak Huawei marka tablet ve GT4 akıllı saat ekleyerek almayı düşünüyorum.

3. Ve son seçenek MSI bir laptop oyuncu laptop olabilir bunu buraya ekleme sebebim tazeleme hızı yüksek olabilir Windows ve ayrıyeten kasma durumu da yaşama gibi.

Konu biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden okuyan ve destek çıkan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Herkese iyi günler dilerim. Öncelikle bilgisayar alma sebebimden bahsedecek olursam: Bu sene mezuna bırakma düşüncesindeyim masaüstü bilgisayarımı satarak veya takaslayarak bir laptop almayı düşünüyorum. Yanına ek olarak tablet alacağım. Oyun oynatıp oynatmaması şu an önemli değil. Benim içi tablet ve laptop aynı marka olursa daha sağlıklı olur (iPhone cihazım mevcut kafam Apple'a kayıyor.).

Öncelikle MacBook Air m1 alma fikrindeydim fakat çevremdekiler bilgisayarın biraz nazlı olduğunu uygulamaların çoğunun paralı ve dışarıdan bir şeyler indirilemeyeceğini söyledi, bu durum çeldirdi beni açıkçası kitap vs. indirmemde bana zorluk çıkarıyor gibi. tablet olarak da iPad Air 5 alacaktım.

2. olarak Huawei Matebook D 16 2024 bu cihazı önerdiler hoşuma da gitmedi değil yanında kulaklık ücretsiz bir şekilde geliyor (16 GB+1TB i9 modelde mevcut) bu konu da yanına ek olarak Huawei marka tablet ve GT4 akıllı saat ekleyerek almayı düşünüyorum.

3. ve son seçenek MSI bir laptop oyuncu laptop olabilir bunu buraya ekleme sebebim tazeleme hızı yüksek olabilir Windows ve ayrıyeten kasma durumu da yaşama gibi.

Konu biraz uzun oldu kusura bakmayın şimdiden okuyan ve destek çıkan herkese teşekkürlerimi sunarım.

Apple cihazınız varsa ekosistem için Apple tercih etmek mantıklı olabilir, Windows istiyorsanız Huawei iyi bir secenek.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı