Huawei Matebook D 16 2024 nasıl?

Kesinlikle Huawei falan savunduğum yok ama eğer bu doğruysa o zaman Xiaomi Oppo gibi bütün markalar içinde geçerli. Benim görüşüm başka bir marka da olsa her türlü bilginin sızdığını düşünüyorum. Zaten Microsoft'un bir yazılım üzerinde çalıştığını öğredim. Bu yazılımlada istediği zaman artık bilgi mi fotoğraf mı bilmiyorum istediği gibi alıp kullanabilecek. Bayağı viral olmuştu. Demek istediğim her cihaz için geçerli bence.

Kankam düşünce ve yorumların için teşekkür ederim fakat bu veri sızdırma ve veri satma işlemi tüm büyük şirketler tarafından yapılıyor zaten. Fakat daha global çapta baktığında çinliler göze çarpıyor çünkü yakalandılar. Bizim çapımızdan bakarsak olaya tamamen ihtiyaçlarıma göre bir laptop ve dediğim gibi devlet adamı değiliz sonuçta :D

Kankam düşünce ve yorumların için teşekkür ederim fakat bu veri sızdırma ve veri satma işlemi tüm büyük şirketler tarafından yapılıyor zaten. Fakat daha global çapta baktığında çinliler göze çarpıyor çünkü yakalandılar. Bizim çapımızdan bakarsak olaya tamamen ihtiyaçlarıma göre bir laptop ve dediğim gibi devlet adamı değiliz sonuçta :D
Eğer bütçen var ise Huawei 14 bakabilirsin.
D16 alacaksanda i5 işlemcilerde klavye ışığı bulunmuyor haberin olsun. Benim saçma bulduğum f3 tuşunun üzerinde herhangi bir yazı felan bulunmuyor. Gerçekten yaptıkları çok saçmalık önceki modellerde bulunuyor. Onun dışında şarj,tasarım vs. hoşuma gitti. Bunları göz önünde bulundur.

Bugün macbook m1 air elime ulaştı, Huawei 14'lerde gözüm kalmıştı fakat Linux kullanırken driver problemi yaşayanları duyunca apple alayım en azından kafam rahat etsin, olmadı 1 yıl kullanıp upgrade edebilirim diye düşündüm.
Fiyatına göre gayet memnun kaldım, tek eksiği 8gb ram olması.Screen mirroring yaparken cihaz zorlandı.
Youtubeda içerik tüketirken de cihaz ısınıyor fakat el yakacak derecede değil, belki normaldir bilmiyorum .
Hepsiburada kuponu ve iş bankası kampanyasıyla 22.600'e geldi.

Bugün macbook m1 air elime ulaştı, Huawei 14'lerde gözüm kalmıştı fakat Linux kullanırken driver problemi yaşayanları duyunca apple alayım en azından kafam rahat etsin, olmadı 1 yıl kullanıp upgrade edebilirim diye düşündüm.
Fiyatına göre gayet memnun kaldım, tek eksiği 8gb ram olması.Screen mirroring yaparken cihaz zorlandı.
Youtubeda içerik tüketirken de cihaz ısınıyor fakat el yakacak derecede değil, belki normaldir bilmiyorum .
Hepsiburada kuponu ve iş bankası kampanyasıyla 22.600'e geldi.
Güle güle kullanın. Emin olun Huawei tarafında da o ısı olacaktı. Ben ilk aldığımda ısınma problemi var sanmıştım fakat sonradan yük altında (google ve arkada işlemci yiyen uygulamalar) bu cihazların ısınmasının normal olduğunu farkettim. Cihazlar ince ve ısıyı yayıyor. Bende düşünmüştüm macbook almayı fakat ekosisteme uymuyor ve kullanmak istediğim programlarla tam uyumlu değildi o yüzden vazgeçtim .

Ben de 6 gün önce i5 512/16 ram versiyonunu aldım type c giriş portu hasar gördü benden kaynaklı mı yoksa firmanın hatası mı bilemiyorum.Ama sarj olma konusunda ve sokarken çıkartırken zorlanma falan da yok.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı