TN panel. IPS şart konu sahibine.ASUS D515ua-ej139 Amd Ryzen 7 5700u 8gb 256 Gb Ssd 15.6" Fhd Freedos Taşınabilir Bilgisayar Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
ASUS D515ua-ej139 Amd Ryzen 7 5700u 8gb 256 Gb Ssd 15.6www.trendyol.com
Bu da TN panel.
DH'de IPS diyor. Kendi sitesinde ise belirtilmemiş, 2. bilgisayar için konuşuyorum.TN panel. IPS şart konu sahibine.
Bu da TN panel.
IPS değilmiş, yorumlarda TN olduğu yazıyor. Akakçe dışında tüm satış sitelerinde TN gösteriyor ayrıca, eledim bunu.1. için de şu kanalın videosunda ilk IPS panel dedi, ondan attım.
Bu laptop da TN olarak geçiyor her yerde, maalesef bundan da vazgeçtim.DH'de IPS diyor. Kendi sitesinde ise belirtilmemiş, 2. bilgisayar için konuşuyorum.
ACER ASPIRE 5 / i5 1135G7 / 8GB / 512GB SSD / MX350 / WiFi 6 / FHD IPS / 6699 TL | DonanımHaber Forum
Model Adı : Aspire 5 A515-56G Parça Numarası : NX.A1CEY.001 i5-1135G7 GeForce® MX350 8 GB 3200 MHZ RAM 512 GB PCIE SSD FHD IPS PANEL IEEE 802.11 a/g/nforum.donanimhaber.com Acer Dizüstü Bilgisayarlar, Masaüstü Bilgisayarlar, Chromebook'lar, Monitörler ve Projektörler | Acer Türkiye
Ofis, ev ve eğlence amaçlı Chromebook'lar, dizüstü bilgisayarlar, monitörler, masaüstü bilgisayarlar ve projektörler arasından en yeni Acer ürünlerini satın alın.www.acer.com
Bunu beğendim gibi fakat Linux olması biraz canımı sıktı. Kız arkadaşım için bakıyorum, Windows kurabileceğini sanmıyorum pek5K'ya mis gibi bilgisayar var. Bunun bir de 640X'li olanı vardı da stokta yok herhalde.
Sadece Linux, onu da key alarak Win10 yaparsınız.
ACER Aspire A515-44 Ryzen 5 4500U 8GB 256GB SSD 15,6 FHD LINUX Taşınabilir Bilgisayar NX.HW4EY.001 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
ACER Aspire A515-44 Ryzen 5 4500U 8GB 256GB SSD 15,6 FHD LINUX Taşınabilir Bilgisayar NX.HW4EY.001 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
Yahu Chrollo reis, söylesene sevgiline alacağını. Benimkini önereyim diyeceğim de stok yok. Boşa para saçmasın, çatır çatır her şeyini yapar bununla. Oyun da oynar, film de izler.Bunu beğendim gibi fakat Linux olması biraz canımı sıktı. Kız arkadaşım için bakıyorum, Windows kurabileceğini sanmıyorum pekBelki ben kurarım belli olmaz, Linux da kullanabilir.
Benim için önemli olan şeyler görüntü kalitesi, taşınabilir ve kompakt bir tasarıma sahip olması ve bataryasının uzun süre gitmesi. Şöyle diyeyim, yatağa uzanıp rahatça 2-3 saat dizi izlenebilecek bir laptop arıyorum. Çok ısınmaması ve ağır olmaması gerekiyor, o yüzden Huawei gözüme güzel gözüktü.
6000 civarına başka laptop var mı kriterlere uygun olarak?