Elektronik Huawei Matebook D14 i5 1240P 21.999 TL

Senyör Kesada

Hectopat
Katılım
17 Ağustos 2021
Mesajlar
6.171
Makaleler
2
Çözümler
17

Cihaz son 1 aydır 24.999 ve üstü civarında seyrediyordu. Şu an PTT AVM üzerinde 21.999 TL gibi fiyata satılıyor. Mağaza puanı 100 gösteriyor ama yine araştırmakta fayda var.

Günlük işlerinizi, ofis işlerinizi yapabileceğiniz, ağır olmayan yazılım ve render programlarında idare edecek, ETS 2, Valorant vb. oyunları düşük ayarlarda oynatabilecek, yeni 2024 model Ultrabook arayanlar için ideal.

downloadfile-1.png


Maalesef konuyu açmadan önce fark etmedim üyemiz bilgilendirdi. Satıcı böyle bir açıklama yazmış. Almayı düşünen kişilerin bunu bilerek alması daha doğru olur.

Daha dikkatli olmam gerektiği için de özür diliyorum herkesten. Uygun fiyatlı görünce satıcı puanını kontrol edip hemen haberdar etmek istedim.
 
Son düzenleme:
Evet ama bu cihaz fabrika çıkışlı 16 GB.
Yani kutu açılıp yükseltme yapılması gibi durum mümkün değil zaten lehimli olması gerek. Kutuyu açmaları için sebep yok hocam.
Hocam ondan sormadım. O cihazları millet buna takılmadan alıyor ya, çoğu kişi için fark etmeyecektir anlamında söyledim.
 
Hocam ondan sormadım. O cihazları millet buna takılmadan alıyor ya, çoğu kişi için fark etmeyecektir anlamında söyledim.
Hocam onlara takılmadan almaları sebebi onlarda yükseltme yapılıyor.

Burada kutuyu açıp ne yaptıkları belli değil yükseltme yok bir şey yok sebepleri yok.
:D

Tabii takmayan olur ama ben yine de bilgilendirme yapayım dedim kimse mağdur olmasın diye.
 

Geri
Yukarı