Huawei Matebook D15, 15.6" laptop alınır mı?

Eagle9999

Yoctopat
Daha fazla  
Arkadaşlar 18k ya Huawei Matebook D15, 15.6" FHD, AMD R7 5700U, 16 GB RAM, 512 GB SSD, ıntegrated AMD Radeon Graphics, Windows 11 alınır mı sizce? yoksa yine bu fiyatlarda i7-1255u işlmecili Lenovo modelleri var ama benim gönlüm tasarım nedeniyle Huawei modelinden yana bu arada ev kullanıcısıyız oyun oynanmayacak ama aldın mı uzun süre götürsün düşüncemiz var, düşenceleriniz nedir?

Sakın MacBook alma doğru düzgün program açmıyor crackli program yükleyemiyorsun doğru düzgün oyun dahi oynayamazsın(arada bir de olsa illaki oynamak istersen diye)
Ben D16 kullanıyorum AMD versiyonu ve 16 GB RAM versiyonu ile hem oyun hem iş için gayet iyi gayet yeterli tasarım programı olsun video edit olsun ayrıca Windows olması ayrı avantaj uyum sorunu falan yaşamazsın ve eğer yanlış bilmiyorsam yani yeni kasalarda var mı bilmiyorum hafıza yükseltme opsiyonuda olabilir en azından 2021 versiyonunda vardı benimkinde de var istersen uzun kullanım deneyimimi paylaşabilirim 2 senedir kullanıyorum ayrıca Huawei share ve ekosistemi içinde çok avantalı bir durum olaki Huawei telefon kulaklık tablet veya akıllı saat alırsan diye diyorum ben şahsen eko sistem kurdum ve kullanıyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı