Huawei Matebook D15 alınır mı?

Evet bunlara yeter.

Rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama bende aynı sebepler için düşünüyorum ancak arada Valorant CS:GO gibi oyunları da oynamayı düşünüyorum bu oyunları Low ayarlarda sorunsuz oynatır mı?

Rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama bende aynı sebepler için düşünüyorum ancak arada Valorant CS:GO gibi oyunları da oynamayı düşünüyorum bu oyunları Low ayarlarda sorunsuz oynatır mı?

Aynen bu da cevaplanırsa çok güzel olur.

30-40 FPS alırsınız diye düşünüyorum. Onun yerine Acer Swift 3 Ryzen 3 4300U işlemcili modeli önerebilirim. Hem Huawei gibi ince ve şık hem de işlemci olarak kat ve kat güçlü. YouTube'a Ryzen 3 4300U FPS vb. şeyler yazarak oyunlardaki performansını görebilirsiniz.

Türk telekomdakinde zaten AMD ryzen™ 5 3500U var oda işimi rahatça halletmeme yarar diye düşünüyorum.

Bu yazdıklarım Huawei i3 versiyona itafendir.

Tahminimce evet.
Bu arkadaşın da dediği gibi bilgisayar performans testlerine YouTube'dan bakabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…