Huawei Matebook D15 alınır mı?

Rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama bende aynı sebepler için düşünüyorum ancak arada Valorant CS:GO gibi oyunları da oynamayı düşünüyorum bu oyunları Low ayarlarda sorunsuz oynatır mı?

30-40 FPS alırsınız diye düşünüyorum. Onun yerine Acer Swift 3 Ryzen 3 4300U işlemcili modeli önerebilirim. Hem Huawei gibi ince ve şık hem de işlemci olarak kat ve kat güçlü. YouTube'a Ryzen 3 4300U FPS vb. şeyler yazarak oyunlardaki performansını görebilirsiniz.

30-40 FPS alırsınız diye düşünüyorum. Onun yerine Acer Swift 3 Ryzen 3 4300U işlemcili modeli önerebilirim. Hem Huawei gibi ince ve şık hem de işlemci olarak kat ve kat güçlü. YouTube'a Ryzen 3 4300U FPS vb. şeyler yazarak oyunlardaki performansını görebilirsiniz.

Bu yazdıklarım Huawei i3 versiyona itafendir.

Rahatsız ettiysem kusura bakmayın ama bende aynı sebepler için düşünüyorum ancak arada Valorant CS:GO gibi oyunları da oynamayı düşünüyorum bu oyunları Low ayarlarda sorunsuz oynatır mı?
Tahminimce evet.
Bu arkadaşın da dediği gibi bilgisayar performans testlerine YouTube'dan bakabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı