Çözüldü Huawei Matebook D15 cihaza nasıl Hackintosh kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

yigitozcnn00

Hectopat
RAM
8 GB
SSD veya HDD modeli
SSD
Ekran kartı
intel Iris Xe
İşlemci
intel i5-1135G7
Arkadaşlar Huawei Matebook D15 bilgisayarıma Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum fakat Hackintosh'a ilk defa bulaşacağımdan dolayı, pek bilgili değilim. Gerekse RAW dosyası, gerekse EFI dosyaları hakkında sizden yardım istiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Neden kurmak istiyorsunuz?
Neden bunu sorguluyorsunuz? Belki iOS geliştiricisi ve Xcode'a ihtiyacı var? Belki video editörü Final Cut'a ihtiyacı var? Belki de sadece macOS'da olan başka bir şeye ihtiyacı var? Diğerleri gibi Linux mu pazarlayacaksınız ya da macOS kullanmasını istemediğiniz için başka bir şey mi önereceksiniz? Aynı şey gibi; insanlar iPhone önerisi istiyor ve altını çize çize Android'den bıktım iOS kullanmak istiyorum demesine rağmen inatla Android önerir gibi... Kategoride mesaj kasıp Finder rozeti almak için ya da mesaj sayısı kasmak için mi uğraşıyorsunuz anlamıyorum ama yaptığınız saçmalık. İyi günler.

Kardeşim cevap verse ona göre öneri yapacaktım niye dövecek gibi eleştirmişsin.

Daha yeni uyandım kusura bakmayın beklettiğim için.
Hem Xcode editörünü kullanmak istiyorum hem de zevk için macOS kullanmak istiyorum.

Sistemin macOS desteği yok.

D15'e başarılı kurulum yapıldığı hakkında başka forumlarda okudum fakat dediğim gibi detaylı bir anlatıma ihtiyaç duyduğum için buraya geldim.

Son düzenleyen: Moderatör:

Ben Swift geliştirmek istiyorsun diye macOS kurmak istediğini düşündüm o yüzden sormuştum. Eğer öyle bir şey yapmak istiyorsan sıkıntı yaratabiliyor. Çökmeler buglar vs. Ama basitinden uygulamalar geliştirilebilir ama çok sorun çıkartıyor.

iOS geliştirme için kullandığımda hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…