Arkadaşlar Huawei Matebook D15 bilgisayarıma Hackintosh kurulumu yapmak istiyorum fakat Hackintosh'a ilk defa bulaşacağımdan dolayı, pek bilgili değilim. Gerekse RAW dosyası, gerekse EFI dosyaları hakkında sizden yardım istiyorum.
Neden bunu sorguluyorsunuz? Belki iOS geliştiricisi ve Xcode'a ihtiyacı var? Belki video editörü Final Cut'a ihtiyacı var? Belki de sadece macOS'da olan başka bir şeye ihtiyacı var? Diğerleri gibi Linux mu pazarlayacaksınız ya da macOS kullanmasını istemediğiniz için başka bir şey mi önereceksiniz? Aynı şey gibi; insanlar iPhone önerisi istiyor ve altını çize çize Android'den bıktım iOS kullanmak istiyorum demesine rağmen inatla Android önerir gibi... Kategoride mesaj kasıp Finder rozeti almak için ya da mesaj sayısı kasmak için mi uğraşıyorsunuz anlamıyorum ama yaptığınız saçmalık. İyi günler.
Ben Swift geliştirmek istiyorsun diye macOS kurmak istediğini düşündüm o yüzden sormuştum. Eğer öyle bir şey yapmak istiyorsan sıkıntı yaratabiliyor. Çökmeler buglar vs. Ama basitinden uygulamalar geliştirilebilir ama çok sorun çıkartıyor.
Ben Swift geliştirmek istiyorsun diye macOS kurmak istediğini düşündüm o yüzden sormuştum. Eğer öyle bir şey yapmak istiyorsan sıkıntı yaratabiliyor. Çökmeler buglar vs. Ama basitinden uygulamalar geliştirilebilir ama çok sorun çıkartıyor.