Merhabalar, dışarıda kullanabileceğim genel olarak araştırmalarında not tutarken kullanacağım bir laptop arıyorum. Bu arada aşırı dizi/ film izlerim. Arada PS oyunları gibi (Adını bilmiyorum.) hikayeli oyunları oynamayı seviyorum.
Bu üçünden veya sizin önereceğiniz laptop nedir?
Hocam bu laptop'u tavsiye etmem şahsen. İçinden MateDock çıkmıyor bu modelde yani USB portu sıkıntısı çekebilirsiniz. RAM'i DDR3. Tek avantajı ekranı 2K.
Matebook 13 soğutma ve ekran kalitesi olarak daha iyidir. Matebook 13'de 2K IPS ekran vardır. D14'de 1080P IPS ekran vardır. İkisi de aynı işlemci ve ekran kartına sahiptir.
Hocam bu Laptop'u tavsiye etmem şahsen. İçinden matedock çıkmıyor bu modelde yani USB portu sıkıntısı çekebilirsiniz. RAM'i DDR3. tek avantajı ekranı 2K.
Matebook 13 soğutma ve ekran kalitesi olarak daha iyidir. Matebook 13'de 2K IPS ekran vardır. D14'de 1080P IPS ekran vardır. İkisi de aynı işlemci ve ekran kartına sahiptir.
Hocam RAM DDR3 değil farklı bir yapıda. Benim aldığım model de dock çıktı.
Hocam bu laptop'u tavsiye etmem şahsen. İçinden MateDock çıkmıyor bu modelde yani USB portu sıkıntısı çekebilirsiniz. RAM'i DDR3. Tek avantajı ekranı 2K.