Kaso00 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #1 Yardım edebilecek birisi var mı? FN her zaman açık ve kapatamıyorum kilitlendi galiba.
G GerekenAdam Hectopat Katılım 1 Ekim 2022 Mesajlar 141 Daha fazla Sistem Özellikleri Gtx 1650 i5 11300H 3.11ghz windows 11 Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #2 fn + esc denedinizmi Artı 0 Eksi
KS KS Kaso00 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Temmuz 2023 #3 GerekenAdam dedi: FN + ESC denediniz mi? Genişletmek için tıkla... Denedim hiçbir şey değişmedi. Artı 0 Eksi
xallen Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 63 22 Temmuz 2023 #4 PC Manager'dan dört noktaya tıklayın. Ayarlardan FN fonksiyonunu devre dışı bırakıp bir deneyin erişebilirlikten. Artı 0 Eksi
PC Manager'dan dört noktaya tıklayın. Ayarlardan FN fonksiyonunu devre dışı bırakıp bir deneyin erişebilirlikten.
KS KS Kaso00 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #5 xallen dedi: PC Manager'dan dört noktaya tıklayın. Ayarlardan FN fonksiyonunu devre dışı bırakıp bir deneyin erişebilirlikten. Genişletmek için tıkla... Buradan FN'yi kontrol edebiliyorum ama klavyede ışık hala yanıyor, klavyede kontrol edemiyorum, bu da kısayolu kullanamam anlamına geliyor... Artı 0 Eksi
xallen dedi: PC Manager'dan dört noktaya tıklayın. Ayarlardan FN fonksiyonunu devre dışı bırakıp bir deneyin erişebilirlikten. Genişletmek için tıkla... Buradan FN'yi kontrol edebiliyorum ama klavyede ışık hala yanıyor, klavyede kontrol edemiyorum, bu da kısayolu kullanamam anlamına geliyor...
xallen Kilopat Katılım 19 Ağustos 2016 Mesajlar 63 22 Temmuz 2023 #6 Sürücüler İndiriliyor | HUAWEI Destek Türkiye Matebook için HUAWEI sürücüsü hakkında bilgi alın ve en son PC Yöneticisi uygulamasını indirin. consumer.huawei.com Buradan modele göre girip fn sürücüsünü tekrardan yüklemeyi deneyin PC manager sürücülere girip kontrol ettirin bios güncellemesi var mı diye Artı 0 Eksi
Sürücüler İndiriliyor | HUAWEI Destek Türkiye Matebook için HUAWEI sürücüsü hakkında bilgi alın ve en son PC Yöneticisi uygulamasını indirin. consumer.huawei.com Buradan modele göre girip fn sürücüsünü tekrardan yüklemeyi deneyin PC manager sürücülere girip kontrol ettirin bios güncellemesi var mı diye
KS KS Kaso00 Hectopat Katılım 15 Temmuz 2022 Mesajlar 49 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2023 #7 xallen dedi: Sürücüler İndiriliyor | HUAWEI Destek Türkiye Matebook için HUAWEI sürücüsü hakkında bilgi alın ve en son PC Yöneticisi uygulamasını indirin. consumer.huawei.com Buradan modele göre girip fn sürücüsünü tekrardan yüklemeyi deneyin PC manager sürücülere girip kontrol ettirin bios güncellemesi var mı diye Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yok... Artı 0 Eksi
xallen dedi: Sürücüler İndiriliyor | HUAWEI Destek Türkiye Matebook için HUAWEI sürücüsü hakkında bilgi alın ve en son PC Yöneticisi uygulamasını indirin. consumer.huawei.com Buradan modele göre girip fn sürücüsünü tekrardan yüklemeyi deneyin PC manager sürücülere girip kontrol ettirin bios güncellemesi var mı diye Genişletmek için tıkla... Bios güncellemesi yok...