Huawei Matebook D15 kasası nasıl açılır?

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar nasıl açılacağını bir türlü anlamadım. Tornavida vardı olmadı. Yeni aldım daha küçük uçlu o da açmadı. Ben neyle açacağım arkadaşlar?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam dış kapağını açan bir set var bende aynı laptopu kullanıyorum ve laptop aşırı değişik bir laptop dış kapağı için ve içerisindeki vidalar için uygun bir set var bütün vidaları açıp termal macunu değiştirmek için olan yerdeki vidayı açmıyor ama hepsi aynı olmasına rağmen bende çözmüş değilim bilgisayarcıya götüresimde yok.

Set: SİNKA Merttools Bilgisayar Telefon Tamir Saatçi Küçük Mini Tornavida Seti 25 Parça Fiyatı, Yorumları - Trendyol

Hocam dış kapağını açan bir set var bende aynı laptopu kullanıyorum ve laptop aşırı değişik bir laptop dış kapağı için ve içerisindeki vidalar için uygun bir set var bütün vidaları açıp termal macunu değiştirmek için olan yerdeki vidayı açmıyor ama hepsi aynı olmasına rağmen bende çözmüş değilim bilgisayarcıya götüresimde yok.

Set: SİNKA Merttools Bilgisayar Telefon Tamir Saatçi Küçük Mini Tornavida Seti 25 Parça Fiyatı, Yorumları - Trendyol
Hocam delirdim. Ne yapacağımı inanın ki bilmiyorum.Bu dış ve iç vidaları nasıl açacağım ya? Bidaha attığınız seti almak istemiyorum, bilgisayarcıya da götüremem.

Normal tornavidalar açamıyor mu?

Hocam termal macunu değiştirmek için olan yerdeki vidayı açmıyor dediniz onu anlamadım. Yani içini de açamıyor mu evdeki tornavidalar? Özel aletimi var? Dışını açamadım kaldı öyle, içinde de mi aynı şey geçerli?

Hocam delirdim. Ne yapacağımı inanın ki bilmiyorum. Bu dış ve iç vidaları nasıl açacağım ya? Bir daha attığınız seti almak istemiyorum, bilgisayarcıya da götüremem.

Normal tornavidalar açamıyor mu?

Hocam termal macunu değiştirmek için olan yerdeki vidayı açmıyor dediniz onu anlamadım. Yani içini de açamıyor mu evdeki tornavidalar? Özel aletimi var? Dışını açamadım kaldı öyle, içinde de mi aynı şey geçerli?

Şöyle söyleyeyim hocam bilgisayardaki vidalar özel vidalar normal evdeki ile açılmaz içi ve dışı için özel tornavida lazım termal macun yerini açmıyordan bahsettiğim set içinde 2 tane bu bilgisayara uygun uç var bir tanesi dış kapağı için diğeride içindeki vidalar için fan kısmındaki ve diğer yerlerdeki vidaları açıyor fakat termal macunu sürmek için çıkarmam gereken yer açılmıyor bende şimdi bilgisayarcıya yazdım hemen dibimdeki kapağı açık şekilde getirsem termal macununu da getirsem açıp değiştirip geri takabilir misiniz diye cevap bekliyorum.

Şöyle söyleyeyim hocam bilgisayardaki vidalar özel vidalar normal evdeki ile açılmaz içi ve dışı için özel tornavida lazım termal macun yerini açmıyordan bahsettiğim set içinde 2 tane bu bilgisayara uygun uç var bir tanesi dış kapağı için diğeride içindeki vidalar için fan kısmındaki ve diğer yerlerdeki vidaları açıyor fakat termal macunu sürmek için çıkarmam gereken yer açılmıyor bende şimdi bilgisayarcıya yazdım hemen dibimdeki kapağı açık şekilde getirsem termal macununu da getirsem açıp değiştirip geri takabilir misiniz diye cevap bekliyorum.
Hocam aynı kaderi yaşıyoruz. Bende evde zorladım, vidalar çizilmeye hemen müsait hafif çizdim. Yani içi ve dışı normal vidalarla açılmaz doğru mu? Bunu açaacak vidalar çarşıda bulunur mu? Evde vardı olmadı gittim yeni aldım daha küçük uçlu onla da açılmadı. Acaba tornavida aldığım yerde bulur muyum?

Hocam aynı kaderi yaşıyoruz. Bende evde zorladım, vidalar çizilmeye hemen müsait hafif çizdim. Yani içi ve dışı normal vidalarla açılmaz doğru mu? Bunu açaacak vidalar çarşıda bulunur mu? Evde vardı olmadı gittim yeni aldım daha küçük uçlu onunla da açılmadı. Acaba tornavida aldığım yerde bulur muyum?

Hocam onu bilmiyorum ama bulabileceğinizi sanmam.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı