Çözüldü Huawei Matebook D15 laptopa ekstra RAM eklenir mi?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Shyquick

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Amd Ryzen 7 8845HS, RTX 4070, 32 GB Ram, 1 TB SSD, 2K, 17.3 inç, 240 Hz.
Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayar Huawei Matebook D15 8 GB RAM var fakat yetmemeye başladı. Acaba bunun içini açıp bir 8 GB RAM daha ekleyebilir miyim? Eklenirse aldığım yere falan mı götürmem lazım? Bir de ne kadar tutar?

Çözüm
Yükseltme yapılamıyor, lehimli RAM kullanıyor Huawei bu modelde. Hatta hepsinde lehimli kullanıyor olması lazım. Belki 1 SO-DIMM slotu olan nadir modellerde vardır tam bakmadım fakat sizin modelde herhangi bir yükseltme yapılamıyor.
Arkadaşlar merhaba. Benim bilgisayar Huawei Matebook D15 8 GB RAM var fakat yetmemeye başladı. Acaba bunun içini açıp bir 8 GB RAM daha ekleyebilir miyim? Eklenirse aldığım yere falan mı götürmem lazım? Bir de ne kadar tutar?

Tam model numarasi nedir hocam?

Son düzenleyen: Moderatör:
Tam model numarasi nedir hocam?

Kanka hatırlamıyorum yeni aldım ama yetmiyor, arttırmayı düşünüyordum. Özellikleri diyeyim, i5 11.nesil Intel Xe Graphics 8 GB RAM Windows 11.

Yükseltme yapılamıyor, lehimli RAM kullanıyor Huawei bu modelde. Hatta hepsinde lehimli kullanıyor olması lazım. Belki 1 SO-DIMM slotu olan nadir modellerde vardır tam bakmadım fakat sizin modelde herhangi bir yükseltme yapılamıyor.

Çözüm

Kanka çok pişmanım Huawei aldığıma yani pişman dediğim memnunum gayet güzel fakat keşke MacBook alsaydım, MacBook'la arasında kaldım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı