Huawei Matebook D15 MacOS kurulur mu?

sefa999

Centipat
MacBook kullanıcısıyım, Huawei Matebook D 15 laptop geldi hediye olarak. Buna macOS kurmak istiyorum kurabilir miyim? Kurabilirsem kendi Wi-Fi adaptorü ve touch ID çalışır mı?
Sistem özellikleri.

Ekran Boyutu15.6 inç FHD 16:9 %87 Ekran Gövde Oranı
CPUAMD Ryzen 5 3500U
GPURadeon Vega 8
RAM8GB DDR4 2400MHz
Depolama256GB PCIe SSD
WIFI/BT802.11a/b/g/n/ac 2*2MIMO BT5.0
Ses2 MIC/2 Speaker
PortlarUSB-C x 1, HDMI x 1, USB 3.0 (Type A) x 1, USB 2.0 (Type A) x 2
Batarya42Wh, Fast charger, 30mins to 54%
YeniliklerParmak izi ile hızlı giriş, Klavyede gizli kamera
Boyutlar / Ağırlık16.9 mm x 358 mm × 230 mm / 1.53Kg

Son düzenleyen: Moderatör:
Anladım o halde Linux'tan yana tercihimi kullanacağım ilginiz için teşekkür ederim. Depin OS mu yoksa elemantary OS mu kurmalıyım? Veya önereceğiniz bir Linux var mı?
Nasıl bir kullanıcı olduğumdan bahsedeyim
Öncelikle internete geziniyorum. Müzik dinlemek, Office uygulamalarında cok vakit harcıyorum video fcok izliyorum ve maillerime bakıyorum. Benim için önemli olan etkenler sistemin stabil çalışması, batarya ömrünü düşürmemesi. Kullanıcı arayüzünün Mac'e benzeyip basit olması ayrıca laptopun özelliklerini kısıtlamaması touch ID çalışır mı? Sonra ekran çözünürlük kalitesi düşer mi? Dolby Atmos var ve gerçekten sesler güzel şu an bunda bir değişiklik olur mu?
Açıkçası ben görünüşünden dolayı Deepin OS daha güzel geldi. Ofis için LibreOffice indirebilirsiniz. Tarayıcı olarak da Firefox kullanabilirsainiz ancak DeepinOS ve ElemantaryOS için 7.1 Surround ile ilgili bir şey bulamadım. Ubuntu için bir rehber var.

İşlemcide bir şey yok, Vega 8 tanıtılamadığı için macOS kurmanın anlamı kalmıyor. Çünkü donanım hızlandırma çalışmıyor, çözünürlük düşük oluyor ve uygulamalar yırtılıyor vs.

Anladım, kurmaktan vazgeçtim o halde. Sanırım Vega 8 desteği gelene kadar bu işlemi askıya alıyorum. İlgin için teşekkür ederim.
Açıkçası ben görünüşünden dolayı Deep'in OS daha güzel geldi. Ofis için LibreOffice indirebilirsiniz. Tarayıcı olarak da Firefox kullanabilirsainiz ancak DeepinOS ve ElemantaryOS için 7.1 Surround ile ilgili bir şey bulamadım. Ubuntu için bir rehber var.

Rehbere bakacağım, umarım istediğim gibi olur Linux. Yoksa kullanamadığım Windows'la başbaşa kalacağım, ilgin için teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı