Huawei Matebook D15 vs R5 5600G sistem

batuman0

Picopat
Daha fazla  
5600G sistem.
Alacaktım ancak monitör, klavye, montaj ücreti derken 12 bin TL oluyor en az peki 12-13 k bandındaki laptoplara bakınca daha iyi geldi gözüme videolarda da daha iyi FPS alıyorlar gibi ancak nedense kimse laptop önermiyor örneğin.
Daha iyi değil mi?

Tamamen beklentinize bağlı hocam, hangi oyunları oynayacaksınız örneğin?
Hocam hesaptan uyarı aldım da konuyu yazan benim valorant,cs go,lol tarzı oyunlar

5600G çok çok daha iyi. Toplama kabulse daha iyisi de toplanır.
Daha iyisi toplanır da monitör klavye derken bütçe 12k oluyor bu fiyatta en iyisi bu diye atıldı bana.

Hocam hesaptan uyarı aldım da konuyu yazan benim valorant,cs go,lol tarzı oyunlar

Daha iyisi toplanır da monitör klavye derken bütçe 12k oluyor bu fiyatta en iyisi bu diye atıldı bana.
Değil, 5600G'ye ileride RTX 3060 takabilirsiniz. Laptopta ise ancak SSD ve RAM yükseltmesi yapabilirsiniz. Yükseltme yapmasanız bile 5600G çok daha iyi.

Değil, 5600G'ye ileride RTX 3060 takabilirsiniz. Laptopta ise ancak SSD ve RAM yükseltmesi yapabilirsiniz. Yükseltme yapmasanız bile 5600G çok daha iyi.

FPS videolarına bakınca o fiyat aralığındaki laptoplar daha iyi FPS aldığını gördüm. Sebebi ne olabilir o zaman?

Son düzenleyen: Moderatör:
FPS videolarına bakınca o fiyat aralığındaki laptoplar daha iyi FPS aldığını gördüm. Sebebi ne olabilir o zaman?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı oyunlardaki FPS değerlerine bakabilirsin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı