Ahmet Buğra Özcan Decapat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 26 17 Nisan 2022 #11 yusufklncc dedi: Geri dönüş sağlarsınız. Çalışması gerekiyor EFI'nin. Genişletmek için tıkla... Imajı yazdırdıktan sonra attığınız bağlantıdan indirdiğim EFI dosyasının içerisindeki sadece BOOT ve OC dosyalarını flash belleğimdeki BOOT ve OC dosyalarıyla değiştirdim. Bu sefer failed to load Configuration hatası aldım.
yusufklncc dedi: Geri dönüş sağlarsınız. Çalışması gerekiyor EFI'nin. Genişletmek için tıkla... Imajı yazdırdıktan sonra attığınız bağlantıdan indirdiğim EFI dosyasının içerisindeki sadece BOOT ve OC dosyalarını flash belleğimdeki BOOT ve OC dosyalarıyla değiştirdim. Bu sefer failed to load Configuration hatası aldım.
yusufklncc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ocak 2020 Mesajlar 3.889 Makaleler 22 Çözümler 63 Yer İstanbul 17 Nisan 2022 #12 Değiştirme ilk olarak. Sil ve yerine koy. Çünkü config seçmelisin. config adlandırması yap.
Ahmet Buğra Özcan Decapat Katılım 29 Ağustos 2019 Mesajlar 26 17 Nisan 2022 #13 yusufklncc dedi: Değiştirme ilk olarak. Sil ve yerine koy. Çünkü Config seçmelisin. Config adlandırması yap. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de install macOS Monterey'i seçtikten sonra bu hatayı veriyor. Config dosyam: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Config adlandırmadan önce bu şekildeydi ve configuration hatası veriyordu. Bu fotoğraftaki gibi düzelttiğimde artık install macos monterey seçeneği geliyor ancak o da yukarıdaki null string hatasını veriyor. Son düzenleme: 17 Nisan 2022
yusufklncc dedi: Değiştirme ilk olarak. Sil ve yerine koy. Çünkü Config seçmelisin. Config adlandırması yap. Genişletmek için tıkla... Bu sefer de install macOS Monterey'i seçtikten sonra bu hatayı veriyor. Config dosyam: Google Drive'la Tanışın – Tüm dosyalarınız için tek bir yer Config adlandırmadan önce bu şekildeydi ve configuration hatası veriyordu. Bu fotoğraftaki gibi düzelttiğimde artık install macos monterey seçeneği geliyor ancak o da yukarıdaki null string hatasını veriyor.