Huawei Matebook D16 2024 alınır mı?

Bildiğim kadarıyla hem bunlar hem de ASUS Vivobook'lar RAM artımı oluyor lehimli olduğu için. Şahsen ben almazdım SSD ve RAM çok az.

Son düzenleyen: Moderatör:
8 GB RAM bu dönemde Windows cihaz alırken kötü bir tercih, sırf ondan dolayı tercih edilmez.

Hocam haklısınız ama sırf ondan dolayı laptop tercih etmemek saçma. 16 GB RAM olanı alsın eğer arada aşırı bir fiyat farkı yoksa.

Hocam haklısınız ama sırf ondan dolayı laptop tercih etmemek saçma. 16 GB RAM olanı alsın eğer arada aşırı bir fiyat farkı yoksa.
Öyle olsa zaten alınır derdim.

Öyle olsa zaten alınır derdim.

Güzel ürün fakat 512 SSD az. Artık günümüz kullanımında 1 TB şart gibi hocam.

D15 kullanıcı olarak cevap evet alınır. Lehimize olduğundan ileride sıkıntı yaşarsın srn kafanı rahat ettir ve 16 GB RAM al. Gayet memnun kalırsın. Ben 8 GB RAM olanı aldım ve maalesef yetmiyor.

8 GB RAM bu dönemde Windows cihaz alırken kötü bir tercih, sırf ondan dolayı tercih edilmez.

16 GB ile arada 4500TL var, sadece 8 GB için 4500TL vermek bana fazla geliyor. Yani ağır bir iş yapmayacağım, ders çalışırken video falan izlerim bir de Office uygulamaları kullanırım.

Güzel ürün fakat 512 SSD az. Artık günümüz kullanımında 1 TB şart gibi hocam.

Şu anki oyun yüklü bilgisayarımda bile 500GB dolu alan var ve ben o laptopa oyun yüklemeyeceğim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı