Huawei Matebook D16 alınır mı?

Arkadaş şöyle tecrübe örnekleri verdi, 40 adet civarı 32-48 megapiksel arası fotoğrafı düzenleme ve üzerlerinde değişiklikler yapmak için aynı anda atmış Premiere, pilde bu işlemleri yaptığını sıfır kasma ve Premier'de takılma sorunu yaşamadığını belirtti. Bu değerleri pilde almanın Huawei kanadında optimizasyonu çok iyi şekilde olduğunu belirtti. Ayrıca en yüksek gördüğü sıcaklık 87 dereceymiş. O da kesintisiz 3 saatlik kullanımda (altını çizmek isterim 3 saat boyunca belirli başlı data ve veri işlemleri yapılmış ara dahi verilmemiş). RTX 3050'li model için temel açıklaması çok zayıf bir ekran kartı olduğu, güncel erkan kartlarına göre, işinizi görür fakat tekrar vurguladığı kısım fişten çektiğiniz an ASUS modelini, performans kaybı yaşayacağınız. Harici ekran kartını tam performans besleyemez, burada sizin aradığınız kriterlere geliyor bir nokta daha ekran mevzusu ve kasa iki modelde de üzmez, ikisi de alınabilir. Fakat i7 ve h serisi tam bir performans canavarı Huawei modelindeki.

Hocam size çok çok teşekkür ederim. Zahmet ettiniz sağ olun. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız, bilgileriniz için. Söylediğiniz şeyleri dikkate alıp ona göre alacağım inşallah.
İyi geceler dilerim...

Arkadaş şöyle tecrübe örnekleri verdi, 40 adet civarı 32-48 megapiksel arası fotoğrafı düzenleme ve üzerlerinde değişiklikler yapmak için aynı anda atmış Premiere, pilde bu işlemleri yaptığını sıfır kasma ve Premier'de takılma sorunu yaşamadığını belirtti. Bu değerleri pilde almanın Huawei kanadında optimizasyonu çok iyi şekilde olduğunu belirtti. Ayrıca en yüksek gördüğü sıcaklık 87 dereceymiş. O da kesintisiz 3 saatlik kullanımda (altını çizmek isterim 3 saat boyunca belirli başlı data ve veri işlemleri yapılmış ara dahi verilmemiş). RTX 3050'li model için temel açıklaması çok zayıf bir ekran kartı olduğu, güncel erkan kartlarına göre, işinizi görür fakat tekrar vurguladığı kısım fişten çektiğiniz an ASUS modelini, performans kaybı yaşayacağınız. Harici ekran kartını tam performans besleyemez, burada sizin aradığınız kriterlere geliyor bir nokta daha ekran mevzusu ve kasa iki modelde de üzmez, ikisi de alınabilir. Fakat i7 ve h serisi tam bir performans canavarı Huawei modelindeki.

Hocam merhaba.
Homor magicbook 15kya bir laptop buldum. Bu bahsettigim Huawei'ye benzer görünüm olarak. Linki aşağıya ekleyeceğim.
Huawei'nin taksit seçeneğinin az olması sorun oluşturuyor benim için…
Linkteki laptop nasıl sizlerce?
Ek olarak Huawei'nin şu modeli de mevcut;

Son düzenleme:
İ
Hocam size çok çok teşekkür ederim. Zahmet ettiniz sağ olun. Çok teşekkür ederim değerli yorumlarınız, bilgileriniz için. Söylediğiniz şeyleri dikkate alıp ona göre alacağım inşallah.
İyi geceler dilerim...

Hocam merhaba.
Homor magicbook 15kya bir laptop buldum. Bu bahsettigim Huawei'ye benzer görünüm olarak. Linki aşağıya ekleyeceğim.

İşten yeni çıktım, inceleyeceğim 1 saat sonra.

İyi geceler dilerim...

Hocam merhaba.

Hocam bütçeniz 20K bandında ise aşağıya i7'li modelin biraz daha uygun olduğu bir model bırakıyorum.

Attığınız Honor ve i5 li Huawei modeli arasında kıyas yapınca, Versus sitesinde İ5 işlemci daha performanslı çıkıyor testlerde. Geri kalan noktalarda kafa kafayalar diyebiliriz. Kısaca bütçe varsı yeni attığım İ7 li model, eğer o kadar çıkmak istemiyorum derseniz İ5 H işlemcili modeli alabilirsiniz.

Son düzenleme:
İ

İşten yeni çıktım, inceleyeceğim 1 saat sonra.

Hocam bütçeniz 20k bandında ise aşağıya i7'li modelin biraz daha uygun olduğu bir model bırakıyorum.

Attığınız Honor ve i5'li Huawei modeli arasında kıyas yapınca, versus sitesinde i5 işlemci daha performanslı çıkıyor testlerde. Geri kalan noktalarda kafa kafayalar diyebiliriz. Kısaca bütçe varsı yeni attığım i7'li model, eğer o kadar çıkmak istemiyorum derseniz i5 h işlemcili modeli alabilirsiniz.

Hocam Honor'la i5'li Huawei arasında cok fark var mı?
3K gibi bir fiyat farkı var açıkçası.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı