Huawei Matebook D16 alınır mı?

GecePanteri

Centipat
Daha fazla  
Meslek
Game Developer, Yazılımcı
İ9 olanını alacağım. Unreal Engine oyun motorunu ve birkaç kodlama IDE'si kullanacagim. Sizce nasıl olur sorun cikarir mi?

Merhabalar ben de almaya planlıyorum memnun musunuz ne zamandan beri kullanıyorsunuz bir problemi var mı? Birde ben elektrik elektronik mühendisliği okuyorum sizce güçlü bir bilgisayar mı?
Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum. Problemi yok, sadece beni rahatsız eden bir "kusuru" var, o da laptop kapağının menteşeleri gevşemiş gibi hissettiriyor. Ama söz konusu olduğunu sanmıyorum. Bilgisayar güç bakımından kaliteli. Bütün akademik işlerinizi görebilirsiniz. Eğer oyun ile ilgileniyorsanız H serisi işlemcisi sayesinde o konuda da hüsrana uğratmıyor. Biraz satış yetkilisi gibi konuştum 😂.

Mühendislik bölümünü ben de istiyorum. Paylaşmak isterseniz hangi üniversitede okuduğunuzu sorabilir miyim?

Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum. Problemi yok, sadece beni rahatsız eden bir "kusuru" var, o da laptop kapağının menteşeleri gevşemiş gibi hissettiriyor. Ama söz konusu olduğunu sanmıyorum. Bilgisayar güç bakımından kaliteli. Bütün akademik işlerinizi görebilirsiniz. Eğer oyun ile ilgileniyorsanız H serisi işlemcisi sayesinde o konuda da hüsrana uğratmıyor. Biraz satış yetkilisi gibi konuştum 😂.

Mühendislik bölümünü ben de istiyorum. Paylaşmak isterseniz hangi üniversitede okuduğunuzu sorabilir miyim?
Başkent üniversitesi elektrik-elektronik okuyorum. Zaten evimde masaüstü var oyunlarımı onda oynuyorum. Bilgileriniz için teşekkür ederim.

Yaklaşık 11 aydır kullanıyorum. Problemi yok, sadece beni rahatsız eden bir "kusuru" var, o da laptop kapağının menteşeleri gevşemiş gibi hissettiriyor. Ama söz konusu olduğunu sanmıyorum. Bilgisayar güç bakımından kaliteli. Bütün akademik işlerinizi görebilirsiniz. Eğer oyun ile ilgileniyorsanız h serisi işlemcisi sayesinde o konuda da hüsrana uğratmıyor. Biraz satış yetkilisi gibi konuştum 😂.

Hocam bende almayı düşünüyorum. Şarjı kaç saat gidiyor?

Yaptığınız işleme göre değişir hocam. Ofis programları veya video izliyorsanız 4 üzeri saat gider.

Neredeyse 1 yıldır kullanmama rağmen batarya sağlığı da %99-100.

16 GB RAM yetiyor mu?
Ve işlemci hızı kaça kadar çıkıyor i9'da? Ben Unity kullanıcısıyım ben de almayı düşünüyorum hala önerir misiniz?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı