Huawei Matebook D16 alınır mı?

zai89

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, Huawei Matebook D16 i5 12500h/8 RAM, işlemci ve UHD grafik birimli laptopu almayı düşünüyorum. Öğrenciyim slayt ve s için ayrıca bütçem biraz az olduğu için böyle bir seçim yapmayı düşünüyorum. LoL Valorant oynuyorum başka oynadığım oyun yok zaten. Kaç FPS alırım? Sıkıntı yapar mı? Bir tek 60 Hz ekranı tatmin etmeyecek gibi düşünüyorum ama yapacak bir şey yok.

Merhaba. Ben şuanda matebook d15 intel i5 işlemcili bilgisayarı kullanmaktayım. Yaklaşık 2 sene oldu bu bilgisayarı alalı kullanışı hafifliği inceliği vs. gayet güzel. lol ve valorant işine gelecek olursak lolde tf başladığı zamanlarda 70 fps lere kadar düşüyor valorantta ise 130 140 fps civarı bi sonuç veriyor. Bana kalıcak olursa huawei yerine kötü de olsa harici ekran kartı olan bir laptop tercih et. Nedeni ise APU bir işlemciye sahip ve tek kanal bellek kullandığından dolayı tam performans alamıyosun. 3 gün sonra ram yükselteyim desen onboard ram kullanmakta yani anakarta lehimli olduğu için değişiklik yapamıyosun ve bu da ister istemez tam performans alamamana sebebiyet veriyor. Bunları göz önünde bulundurarak almanı tercih ederim.

Merhaba. Ben şu anda Matebook D15 Intel i5 işlemcili bilgisayarı kullanmaktayım. Yaklaşık 2 sene oldu bu bilgisayarı alalı kullanışı hafifliği inceliği vs. gayet güzel. LoL ve Valorant işine gelecek olursak LoL'de TF başladığı zamanlarda 70 FPS'lere kadar düşüyor Valorant'ta ise 130 140 FPS civarı bir sonuç veriyor. Bana kalacak olursa Huawei yerine kötü de olsa harici ekran kartı olan bir laptop tercih et. Nedeni ise APU bir işlemciye sahip ve tek kanal bellek kullandığından dolayı tam performans alamıyosun. 3 gün sonra RAM yükselteyim desen onboard RAM kullanmakta yani anakarta lehimli olduğu için değişiklik yapamıyosun ve bu da ister istemez tam performans alamamana sebebiyet veriyor. Bunları göz önünde bulundurarak almanı tercih ederim.

Kanka zaten 3 yıl falan kullanacağım şu an üniveristede olduğum için Gaming bir şey alamıyorum sadece LoL Valorant atim, üniversite işlerini yetiştireyim ytr zaten, piyasa da o fiyata h işlemci laptoplar bulamadım çoğu u işlemci olduğu için en iyisi bu bence.

Kanka zaten 3 yıl falan kullanacağım şu an üniveristede olduğum için Gaming bir şey alamıyorum sadece LoL Valorant atim, üniversite işlerini yetiştireyim ytr zaten, piyasa da o fiyata h işlemci laptoplar bulamadım çoğu u işlemci olduğu için en iyisi bu bence.
bu tarz işler için çok ideal bir laptop ben şuanda resident evil 7 yi vs sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum gta 5 i rahatlıkla oynayabiliyorum office programları vs zaten yormaz bu bilgisayarı. Lol ve valorantta da seni tam anlamıyla tatmin etmese de keyif verir o konuda şüphen olmasın

Bu tarz işler için çok ideal bir laptop ben şu anda Resident Evil 7'yi vs sorunsuz bir şekilde oynayabiliyorum GTA 5'i rahatlıkla oynayabiliyorum Office programları vs zaten yormaz bu bilgisayarı. LoL ve Valorant'ta da seni tam anlamıyla tatmin etmese de keyif verir o konuda şüphen olmasın.

60 Hz olduğu için olabilir bu doğru :(

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı