Çözüldü Huawei Matebook D16'de uygulamalar çöküyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

ElCunq

Hectopat
Ekran kartı
Intel iris Xe
İşlemci
i7 12700h 2.30GHz
Merhaba. Birkaç gün önce Huawei Matebook D16 i7 ürününü aldım. Her türlü Driver'ı ve BIOS'u güncelledim ancak aldığımdan beri hala uygulamalar çöküyor. LoL oynarken bir anda ekran gidiyor. Altta Discord bir anda donuyor ve kapat aç yaparsam düzeliyor. Bazen de direkt masaüstü çöküyor. Stremio diye bir film/dizi izleme uygulaması kullanıyordum eski bilgisayarımda kullanırım diye bu bilgisayara da yükledim ancak bu bilgisayarda filmi başlattığımda bazen de tam ekran yaptığımda çöküyor. Bu sorunu hala çözemedim konu hakkında yardımcı olabilecek var mıdır?

Windows 11 22h2.
i7 12700H.
16 GB RAM.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Bence laptopu bir servise göndermende fayda var. Yeni aldığını belirtirsen gereken işlemi yapacaklarını düşünüyorum Huawei'in.
Ben de servisin bekleme süresi ile uğraşmak istemiyorum. O yüzden önce internette bulup çözmeye çalışıyorum.

Gerek kalmadı. Canlı destek ile iletişime geçtim. Kurulum sırasında bazı dirver'lar düzgün kurulmamış olabilir bir reset atalım düzelir dediler ve düzeldi.
Bence laptopu bir servise göndermende fayda var. Yeni aldığını belirtirsen gereken işlemi yapacaklarını düşünüyorum Huawei'in.

Ben de servisin bekleme süresi ile uğraşmak istemiyorum. O yüzden önce internette bulup çözmeye çalışıyorum.

Gerek kalmadı. Canlı destek ile iletişime geçtim. Kurulum sırasında bazı dirver'lar düzgün kurulmamış olabilir bir reset atalım düzelir dediler ve düzeldi.

Son düzenleme:
Çözüm

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı