Deathhh Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #1 RAM 8 SSD veya HDD modeli 256 Merhabalar, numpad tuşu bulunmadığı için kullanamıyorum. Birçok programda işime yarayacak şeyleri kullanamıyorum, ne yapabilirim? Sistem: Huawei Matebook D15 AMD Ryzen 7 | Windows 11. Son düzenleyen: Moderatör: 27 Şubat 2022
Merhabalar, numpad tuşu bulunmadığı için kullanamıyorum. Birçok programda işime yarayacak şeyleri kullanamıyorum, ne yapabilirim? Sistem: Huawei Matebook D15 AMD Ryzen 7 | Windows 11.
Evil Belief Kilopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 7.352 Makaleler 4 Çözümler 39 27 Şubat 2022 #2 Yani keşke almadan önce olup olmadığına dikkat etseydiniz hocam. Harici USB'yle bağlanan numpad klavyeler oluyor, ondan almanız gerek. Artı 0 Eksi
Yani keşke almadan önce olup olmadığına dikkat etseydiniz hocam. Harici USB'yle bağlanan numpad klavyeler oluyor, ondan almanız gerek.
E erme Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 29 Mart 2021 Mesajlar 24.631 Makaleler 8 Çözümler 153 27 Şubat 2022 #3 GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com Artı 0 Eksi
GittiGidiyor – Türkiye'nin Öncü Alışveriş Sitesi Elektronik, moda, kozmetik, ev, ofis, anne & bebek, spor ve daha birçok kategoride milyonlarca ürünün satıldığı online alışveriş sitesi GittiGidiyor, bir eBay şirketidir. www.gittigidiyor.com
Emre İnanoğlu Decipat Katılım 13 Şubat 2022 Mesajlar 783 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #4 Şu tarz bir şey lazım. Numpad Klavye Ama alternatif olarak az daha fazla verip numpad bulunan kablosuz bir normal klavye de alabilirsiniz. Artı 0 Eksi
Şu tarz bir şey lazım. Numpad Klavye Ama alternatif olarak az daha fazla verip numpad bulunan kablosuz bir normal klavye de alabilirsiniz.
KS KS Deathhh Hectopat Katılım 6 Mayıs 2021 Mesajlar 170 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Şubat 2022 #5 Bu tür klavyeler dışında alternatif yok mu? Artı 0 Eksi