lastarchitect
Hectopat
Düzeltme: Videodaki cihaz herhalde RTX 4050'liymis. Aynı performansı vermeyebilir
Aslında bütçeyi o kadar yükseltip Matebook 14 X Pro almak yerine Yeni Huawei Matebook 14 2024 alabilirsiniz.
İnceleme: Huawei Matebook 14 2024 ilk deneyimlerim
Herkese merhaba, Matebook 14 2024 modelini inceleyeceğiz bu ürünü kullanma deneyimim 1 gün oldu ve bu 1 günde bu cihazla neler yaşadım onları bahsedeceğim. İlk tasarım: Tasarımını gayet iyi buldum çok hafif ve inceliği gayet iyi 2 adet rengi var uzay grisi ve yeşil rengi bende yeşil rengi...www.technopat.net
Gayet rahatlıkla 8 saat gider.
Şarj ile kullanımda performansı daha iyi olacaktır. Ayrıca Huawei'in çoğu ürününde fn+p kombinasyonu ile performans modunu ayarlayabiliyorsunuz. Hatirladigim kadariyla tasarruf ve oyun modu olması lazımdı bunlar arasında geçiş yapılabiliyor.
Bunun hakkında bilgim yok. Ama Intel Ultra 9 güncel bir işlemci ve performansı yeterli olacaktır.
Bununla ilgili birkaç site vardı. Oyunun sistem gereksinimini cihazın sistem özellikleriyle karşılaştırarak ne kadar performans vereceği yazıyordu. Sonuç olarak oyun konusunda pek bir beklentiniz olmasın.
Böyle bir video buldum. Burada Intel Ultra 5 125H ile harici ekran kartı olmayan bir ürünün oyun testi var. Matebook X Pro sonuc olarak bundan daha iyi performans vereceğinden ötürü en azından bunu baz alabilirsiniz.
Kıymetli cevaplarınız için teşekkür ederim, çok sağolun.