Öncelikle söylemem gerekirse tabletin oldukça premium bir hissiyatı var. Gerçekten çok memnunum, tabletin yanında gelen hediye klavye de sorunsuz şekilde çalışıyor. Aynı şekilde tabletin kılıfı da klavye hediyesiyle birlikte geliyor. Kılıf gerçekten çok işlevli ve çok iyi koruyor tableti. Klavyesi bence kaliteli tablete direk yapışıyor ve hcibir şekilde düşmüyor. Sadece bazı tuşları küçük geldi o kadar ama zamanla alışılır. Pencil bana gelmedi hocam o hediye yoktu o yüzden bir şey diyemem. Kılıfı açıp kılıfı tablet tutucu yani stant olarak kullanıp tableti masaya ya da bir yere koyup çok rahat bir şekilde YouTube'dan videonuzu dizinizi filminizi izliyebiliyorsunuz. Ve hocam 50 60 arasına çeviriyor mu bilmiyorum ama dediğim gibi oynadığım oyunlarda FPS'im hep sabit kaldı. PUBG Mobile da zaten FPS kısıtlaması var biliyorsanız. 60 FPS sorunsuz oynuyorum Mobile Legends'i da sanırım 120 FPS oynuyorum 90 da olabilir bilmiyorum çünkü bir FPS sayacı yok oyunda. Ve şimdiye kadar tabletin ısındığını hiç hissetmedim sobalı bir odada durduğum halde. Kılıfla kullandığım için belki fark etmemiş olabilirim ama ısınma konusunda gerçekten söylediğim gibi bir ısınma fark etmedim. Bu arada hocam tableti ilk aldığımda oyun oynamak resmen eziyet geldi
tablet elime sığmıyor Mobile Legends'ta yetenekleri zor kullanıyorum falan
ama şu an alıştım alıştıktan sonra gerçekten çok zevkli geliyor kullanması, sizde de böyle bir tablete alışkanlığınız yoksa alışma süreciniz olabilir. Öyle çok ısınmıyor cihaz isiniyorsa da az ısınıyor bence hatırlamıyorum fazla şimdi
bataryasından bahsedecek olursam 2 gündür tabletimi şarja takmadım 44 şarjı şu anda. Şarjı da gayet güzel gitmekte açıkçası. Kutunun içinden çıkan adaptörle birlikte tablet 2 buçuk saatte tam şarj oluyor. Tabletin kolaylıklarına gelecek olursam çoklu bölünmüş ekranı desteklemekte. Mesela YouTube'dan ders videosu izlerken aynı zamanda da notlar uygulamasını açıp not alabilirsiniz. MatePad11 ile aralarında çok ciddi bir performans farkı olmadığını düşünüyorum bir siteye bakmıştım Genshin Impact oyununda (genshinde FPS kısıtlaması yok) aralarında 3 FPS fark mı ne vardı sadece o kadar. Yani bence Snapdragon 7 gen 1 işlemci performansı gayet yeterli bir işlemci ve çok enerji tüketmiyor. Pilinin 11'e kıyasla daha iyi gittiğini düşünüyorum. Ve tablet aradaki farkı 2 GB RAM ile bence kapatıyor. 11 de 6 GB RAM var 11.5 da 8 GB RAM mevcut. Ekranından dediğim gibi memnunum 120 Hz gerçekten çok akıcı
başka sorunuz olursa sormaktan çekinmeyin, seve seve yanıtlarım
bu arada hocam tabletle ve tabletlerin işlemciyle ilgili açtığım bir konu daha var. Oradan iyi bilgilendirilirsiniz, matepad 11 in işlemcisi daha güçlü, konuya göz atmak isterseniz buraya bırakıyorum:
Snapdragon 7 gen 1 vs Snapdragon 865 ve avantajları