Huawei MatePad 11 (2023) vs Huawei MatePad 11.5

cataloluk7

Decapat
Daha fazla  
Biliyorum benzer bir konu açılmış ancak aralarındaki farkı tam olarak anlayamadım. Huawei sitesinden ikisi de 10.999 TL'ye klavye ve kalem desteği ile satışta arasında kaldım diyebilirim. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Ve iki tablette de Widevine sertifikası L1 sahip mi?

Biliyorum benzer bir konu açılmış ancak aralarındaki farkı tam olarak anlayamadım. Huawei sitesinden ikisi de 10.999 TL'ye klavye ve kalem desteği ile satışta arasında kaldım. Diyebilirim. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Ve iki tablette de Widevine sertifikası L1 sahip mi?

Huawei MatePad 11(2023) daha iyi.

Biliyorum benzer bir konu açılmış ancak aralarındaki farkı tam olarak anlayamadım. Huawei sitesinden ikisi de 10.999 TL'ye klavye ve kalem desteği ile satışta arasında kaldım diyebilirim. Yardımcı olabilir misiniz acaba? Ve iki tablette de Widevine sertifikası L1 sahip mi?
Huawei MatePad 11 2023'ün ekranı daha iyi. İşlemciside daha güçlü ama 2020 amiral gemisi işlemcisi olduğu için üretim teknolojisi 7 nm. Huawei MatePad 11.5'un işlemcisi 2022 orta segment işlemcisi olduğu için 4 nm.

Huawei MatePad 11 2023'ün ekranı daha iyi. İşlemciside daha güçlü ama 2020 amiral gemisi işlemcisi olduğu için üretim teknolojisi 7 nm. Huawei MatePad 11.5'un işlemcisi 2022 orta segment işlemcisi olduğu için 4 nm.

Hocam 4 ve 7 nm arasındaki fark nedir tam olarak anlayamadım? Kusura bakmayın bilmediğim için soruyorum.

Hocam MatePad 11 aldım. Ekran büyüklüğü haricinde artısı yok 11.5 modelinin. Ekran kalitesi 11 modelinde vs daha iyi. Ayrıca yanında verilen kalem vs de üst model diye biliyorum. Ben memnunum tabletten iyi ki almışım. Eğer üniversite öğrencisi isen 9900 Türk lirasına alabilirsin. Aklına takılan başka bir şey varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim.

Hocam MatePad 11 aldım. Ekran büyüklüğü haricinde artısı yok 11.5 modelinin. Ekran kalitesi 11 modelinde vs daha iyi. Ayrıca yanında verilen kalem vs de üst model diye biliyorum. Ben memnunum tabletten iyi ki almışım. Eğer üniversite öğrencisi isen 9900 Türk lirasına alabilirsin. Aklına takılan başka bir şey varsa memnuniyetle yardımcı olabilirim.

Ekran büyüklüğü dışında artısı yok 11.5'un doğru ancak kılıftaki mobilite 11'de yok sanırım 3çipli Bluetooth bağlantısı da yok diye gördüm ve evet kalem nasıl oluyorsa 11'de 3. nesil olarak gönderiliyor nasıl oluyor bilmiyorum ama 11 önceden daha pahalıyken 11.5 fiyat olarak öne geçmiş yazılımsal olarak dahaa mı güncel bu fiyat farkı neden güncelleme alma anlamında daha mı önde ve L1 muhabbeti var mı 11'de 2K-4K dizi film deneyimi sunuyor mu? Dediğim gibi kılıftaki çıkarıp takma olayı mobilite sağlıyor not alıp çizim yapacağım için çok daha önemli hem stant hem kılıf olarak kullanabilmesi klavyeden ayrı şekilde kullanılıyor kalem kablo ile şarj oluyor - özellik olarak ve evet üniversite öğrencisiyim ancak 9900 almak nasıl mümkün oluyor indirime 9500TL altı tabletler dahil şu an klavye kalem dahil 10.500 hocam en makulu 11.5 ve 11 ancak vergi indirim şansı yok.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı