Huawei MatePad 11 (2023) vs Huawei MatePad 11.5

Hocam özelden iletişime geçin wpden detaylarını iletebilirim.
Ekran büyüklüğü dışında artısı yok 11.5'un doğru ancak kılıftaki mobilite 11'de yok sanırım 3çipli Bluetooth bağlantısı da yok diye gördüm ve evet kalem nasıl oluyorsa 11'de 3. nesil olarak gönderiliyor nasıl oluyor bilmiyorum ama 11 önceden daha pahalıyken 11.5 fiyat olarak öne geçmiş yazılımsal olarak dahaa mı güncel bu fiyat farkı neden güncelleme alma anlamında daha mı önde ve L1 muhabbeti var mı 11'de 2K-4K dizi film deneyimi sunuyor mu? Dediğim gibi kılıftaki çıkarıp takma olayı mobilite sağlıyor not alıp çizim yapacağım için çok daha önemli hem stant hem kılıf olarak kullanabilmesi klavyeden ayrı şekilde kullanılıyor kalem kablo ile şarj oluyor - özellik olarak ve evet üniversite öğrencisiyim ancak 9900 almak nasıl mümkün oluyor indirime 9500TL altı tabletler dahil şu an klavye kalem dahil 10.500 hocam en makulu 11.5 ve 11 ancak vergi indirim şansı yok.

Merhabalar;

Ortalama 6 aylık Huawei Mate PAD 11.5 kullanıcıyım. Cihazın Snapdragon 865 versiyonunu tercih ettim. Gayet yeterli ve güzel bir cihaz. Bu süre zarfında performans kaybı yaşamadım. Ses kalitesi de oldukça yüksek. Film ve oyun oynamak için aktif bir şekilde kullanıyorum. IPS ekranı ise gerçekten güzel hissiyat veriyor. Bu arada benim aldığım dönemde klavye hediyesi standart olarak vardı. Kalem ise artı bir ücretti.

Ekran büyüklüğü dışında artısı yok 11.5'un doğru ancak kılıftaki mobilite 11'de yok sanırım 3çipli Bluetooth bağlantısı da yok diye gördüm ve evet kalem nasıl oluyorsa 11'de 3. nesil olarak gönderiliyor nasıl oluyor bilmiyorum ama 11 önceden daha pahalıyken 11.5 fiyat olarak öne geçmiş yazılımsal olarak dahaa mı güncel bu fiyat farkı neden güncelleme alma anlamında daha mı önde ve L1 muhabbeti var mı 11'de 2K-4K dizi film deneyimi sunuyor mu? Dediğim gibi kılıftaki çıkarıp takma olayı mobilite sağlıyor not alıp çizim yapacağım için çok daha önemli hem stant hem kılıf olarak kullanabilmesi klavyeden ayrı şekilde kullanılıyor kalem kablo ile şarj oluyor - özellik olarak ve evet üniversite öğrencisiyim ancak 9900 almak nasıl mümkün oluyor indirime 9500TL altı tabletler dahil şu an klavye kalem dahil 10.500 hocam en makulu 11.5 ve 11 ancak vergi indirim şansı yok.

Kılıfda ki mobilite derken nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz? 11.5 da denedim aynı şekilde kullanım sağlıyor ya da tüketici olarak bir fark göremedim sanırım. Tam olarak detaylandırabilirsen onun hakkında yardımcı olabilirim. Evet ben alırken ikisi de aynı fiyatta iken o daha pahalı olmuş onun hakkında bir bilgim yok maalesef. L1 sertifikasını görebileceğim bir yer varsa söylersen bakabilirim ancak Netflix uygulamasını gbox üzerinden temin ettim ekran görüntüsü capcanlı diyebilirim. Kılıf anlamında söylediğin her şeyi kullanabiliyorum kalem de 3.nesilde tabletin üstünden şarj oluyor kablosu ile değil. Derslerimde vs notlarımı bu şekilde almaya başladım çok efektif diyebilirim. İndirimli alman ise Huawei sitesinde edu mailin ile kaydolursan indirim kodu sağlanıyor tarafına o şekilde 9900 liraya alabildim. Onu da kredi kartına vade farksız 3 taksit ile alabiliyorsun. Vergi indirimi ile alakası yok. Başka merak ettiğin varsa seve seve yardımcı olurum.

Kılıfda ki mobilite derken nasıl bir şeyden bahsediyorsunuz? 11.5 da denedim aynı şekilde kullanım sağlıyor ya da tüketici olarak bir fark göremedim sanırım. Tam olarak detaylandırabilirsen onun hakkında yardımcı olabilirim. Evet ben alırken ikisi de aynı fiyatta iken o daha pahalı olmuş onun hakkında bir bilgim yok maalesef. L1 sertifikasını görebileceğim bir yer varsa söylersen bakabilirim ancak Netflix uygulamasını gbox üzerinden temin ettim ekran görüntüsü capcanlı diyebilirim. Kılıf anlamında söylediğin her şeyi kullanabiliyorum kalem de 3.nesilde tabletin üstünden şarj oluyor kablosu ile değil. Derslerimde vs notlarımı bu şekilde almaya başladım çok efektif diyebilirim. İndirimli alman ise Huawei sitesinde edu mailin ile kaydolursan indirim kodu sağlanıyor tarafına o şekilde 9900 liraya alabildim. Onu da kredi kartına vade farksız 3 taksit ile alabiliyorsun. Vergi indirimi ile alakası yok. Başka merak ettiğin varsa seve seve yardımcı olurum.
yani tablet klavye ve kılıftan bağımsız mıknatıs olduğu için ikisini birbirinden ayırıp klavyeyi farklı yerde kullanırken ayrılan kılıfı da stant olarak kullanılıyor ve kalem olarak sanırım 11.5 a 3. nesil gönderiliyor uyumlu cihazlarda 11 i görmedim ancak satın alma sayfasında 3. nesil yazıyor 11.5 ta m pencil paket yazıyor desteğe sorduğumda aynı şey olduğunu söylediler ancak haftasonu olduğu için otomatik mesaj geliyor

Yani tablet klavye ve kılıftan bağımsız mıknatıs olduğu için ikisini birbirinden ayırıp klavyeyi farklı yerde kullanırken ayrılan kılıfı da stant olarak kullanılıyor ve kalem olarak sanırım 11.5'a 3. nesil gönderiliyor uyumlu cihazlarda 11'i görmedim ancak satın alma sayfasında 3. nesil yazıyor 11.5'ta m pencil paket yazıyor desteğe sorduğumda aynı şey olduğunu söylediler ancak hafta sonu olduğu için otomatik mesaj geliyor.

O şekilde kullanabiliyorum eğer video atabiliyorsam atmaya çalışacağım. Evet uyumlu cihazlar arasında yok ama çalışıyor hiçbir problem yok. Evet görünür de 11.5a yollanan kalem de benimkiyle aynısı gibi duruyor.

O şekilde kullanabiliyorum eğer video atabiliyorsam atmaya çalışacağım. Evet uyumlu cihazlar arasında yok ama çalışıyor hiçbir problem yok. Evet görünür de 11.5a yollanan kalem de benimkiyle aynısı gibi.

Hocam ilk attığım link 11'in yanında verilen kalem diğeride 11.5 kalem ve kablo fiyat olarak ve isim olarak farklı 3. nesil kalemin üzerinde bir sembol var "nearlink" dedikleri ama 11.5'taki pakete girdiğimde kablo ve kalem gözüküyor 11.5'ta gönderilen kalem 2.nesilmiş onu araştırınca gördüm zor da olsa sadece kalem için eski modeli alınır mı sizce? ve öğrenci indirimi için herhangi bir şey görmedim söylediğiniz gibi kupon da çıkmadı bazı kullanıcılar 11'in güncelleme almayı daha erken bırakacağını söylüyor ne kadar doğrudur.

Merhaba;

Ortalama 6 aylık Huawei Mate PAD 11.5 kullanıcıyım. Cihazın Snapdragon 865 versiyonunu tercih ettim. Gayet yeterli ve güzel bir cihaz. Bu süre zarfında performans kaybı yaşamadım. Ses kalitesi de oldukça yüksek. Film ve oyun oynamak için aktif bir şekilde kullanıyorum. IPS ekranı ise gerçekten güzel hissiyat veriyor. Bu arada benim aldığım dönemde klavye hediyesi standart olarak vardı. Kalem ise artı bir ücretti.

Hocam 11 mi 11.5 mu kullanıyorsunuz işlemci 11'in işlemcisi çünkü

Dosya Ekleri

• 1728123621119.png
    1728123621119.png
    21,9 KB · Görüntüleme: 27
Son düzenleme:
Merhabalar hocam ;

Dediğiniz gibi 11 inç kullanıyorum. Yukarıda sehven 11.5 yazmışım. Bu seride 7 gen 1 ile 865 SD şeçenekleri vardı. Ben 865 SD ' den taraf oldum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı