Huawei MatePad 11 2023 vs MatePad Air

Lancia Delta S4

Kilopat
Makaleler
4
Yer
Bursa/Nilüfer
Daha fazla  
İkisi arasında 4 bin Gibi bir fiyat var. Bu fiyat farkını vermeye değer mi? İşlemci dışında aşırı fark Göremedim ben. Ağır işler yapmayacağım için MatePad 11 2023 yeter Gibi Geldi. Sizce hanGisi daha mantıklı?

Aslinda sadece CPU degil. Ram farkli, Ekran orani farkli, Bluetooth versiyonu, pil kapasite, type c usb versiyonu bile farkli. Ben artik Android cihazlarda 6gb ramin yetersiz oldugunu dusunuyorum. O nedenle 8 altindakileri onermem. Imkan varsa Air daha mantikli gibi. Hatta ben bile gecen gun Kulaklik dahil olan paketi alsam mi diye dusunmustum AIR modelini. bence Air.

11.5 olan modeli öneriyorum.

Evet daha iyi galiba ama ben işlemciden korkuyorum dediğim gibi bunda 7 gen 1 var mesela benchmarkta 865 geçiyor.

Aslinda sadece CPU degil. RAM farkli, ekran orani farkli, Bluetooth versiyonu, pil kapasite, Type-C USB versiyonu bile farkli. Ben artik Android cihazlarda 6 GB RAM'in yetersiz oldugunu dusunuyorum. O nedenle 8 altindakileri onermem. Imkan varsa Air daha mantikli gibi. Hatta ben bile gecen gun kulaklık dahil olan paketi alsam mi diye dusunmustum Air modelini. Bence Air.

Anladım hocam ama zaten profesyonel bir şey yapmayacağım. @yesososo önerdiği 11.5 biraz daha pil, RAM ve ekran PPI olarak üstün. Onu da düşünebilirim sadece işlemcisi 7 gen 1.

Son düzenleme:
Evet daha iyi galiba ama ben işlemciden korkuyorum dediğim gibi bunda 7 gen 1 var mesela benchmarkta 865 geçiyor.

Anladım hocam ama zaten profesyonel bir şey yapmayacağım. @yesososo önerdiği 11.5 biraz daha pil, RAM ve ekran PPI olarak üstün. Onu da düşünebilirim sadece işlemcisi 7 gen 1.
11.5luk modele de baktim, ben konuda siz 2sini bahsettiginiz icin ona dikkat etmedim ama Rami 8 olmasi cok onemli bence cidden. gercekten android zorlaniyor artik 6gbde cok telefon vs gordum olmuyor 6 artik.

11.5 da olabilir gibi, daha ucuzu gibi dusunebiliriz.

11.5'luk modele de baktim, ben konuda siz ikisini bahsettiginiz icin ona dikkat etmedim ama RAM'i 8 olmasi cok onemli bence cidden. Gercekten Android zorlaniyor artik 6 GB'de cok telefon vs gordum olmuyor 6 artik.

11.5 da olabilir gibi, daha ucuzu gibi dusunebiliriz.

Hocam ekranı TFT ama %15 falan pil performans kaybı var. Bir de işlemci düşük dediğim gibi.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı