Trafik meni nasıl kaldırılır?

Enahaine

Hectopat
Makaleler
1
Bugün çok saçma ve komik bir şekilde bir polis yüzünden motorum trafikten men edildi. Sebebi ise motorun üzerine yapıştırdığım 3 tane sticker yüzünden ceza yiyip trafikten men edildim. İlk defa olduğu için bilmiyorum pek ama 1 hafta süre verdiler bunu nasıl kaldıracağım?

Bugün çok saçma ve komik bir şekilde bir polis yüzünden motorum trafikten men edildi. Sebebi ise motorun üzerine yapıştırdığım 3 tane sticker yüzünden ceza yiyip trafikten men edildim. İlk defa olduğu için bilmiyorum pek ama 1 hafta süre verdiler bunu nasıl kaldıracağım?

Önce cezayı ödeyeceksin sonra motordan stickerı sökeceksin sonra ilçe trafik şubeye gideceksin oradan fotoğraflayacaklar düzellttiğine dair ve menin kalkmış olacak.

Stickerler güzelse ve seviyorsan para verip ruhsata isletebilirsin

Stickerler güzelse ve seviyorsan para verip ruhsata isletebilirsin.

Sevmekle alakası yok hocam stickerlar motoru aldığımda beraber geldi. 7 aydır 1 kez bile ceza yemeyi geç, polislerle adamda sticker konusu bile geçmedi. Polis abilerim ceza yazmak için çıkmışlar, hatta ilk sağa çektim motordan indim iyice bir güzel motora baktılar sağına soluna incelediler sonra ceza yazacağız dediler yani ceza yazmak için sebep aradılar. Ve zaten stickerlar o kadar önemli değil zaten 3 sticker var 2 tanesini yarıdan kopardım. Hani koruma demiri falan olsa onlara da ceza yapacaklardı eminim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı