Elektronik Huawei MatePad 11.5 2024 6/128 7.299 TL

@Mithat Berhan Kalem desteği önemli değil ben sadece video izlemek için alacağım. Şu an yedek telefon olarak P30 Pro kullanıyorum ama Google olayından sonra çıkan bir cihaz kullanmadım o yüzden biraz kararsızlık var dı ama bu fiyatada bu kadar özellikli cihaz yok sanırım bende alacağım. Yarın MediaMarkt'a gidip bakayım.

Bugün MediaMarkt'a gittim ve ikisini de denedim gerçekten acayip fark var, Huawei çok daha iyi ikisini de ele alınca kalite farkıda belli oluyor Tab A9+ 8'lik versiyon ile aralarında şu an 700 TL gibi fark var ama kesinlikle bu farka değer. MediaMarkt mağazasında ürün 8500 TL idi Trendyol'da yine MediaMarkt satıcısında 7300 TL ben de Trendyol üzerinden sipariş verdim.
Tablet gelince bunu:
Ve Aurora Store'u kurun kesinlikle.

Konuyu görüp yazmak istedim. 2021 yılından bu yana 6/128 gb olan versiyonunu kullanmaktayım. İkinci bir profil oluşturdum benden çok 5 yaşındaki oğlum kullanıyor. Cihaz tahmininizin çok çok üstünde diyebilirim. 4 hoparlörlü ve ses kalitesi de gayet iyi. Şuan 84 e yakın oyun var bir gram kasma donma takılma ne yaşadım ne hissettim. Ve kasa olarakta çok sağlam olduğunu belirtmek isterim. 3 yaşında bir de kızım var oda sağolsun acımasız davranıyor :) Bu arada herhangi bir kılıf yada ekran koruyucu yok. Ona rağmen çiziksiz. Bir kere ekran kırıldı, servise gönderdim. Garanti'yi alırken 1 sene uzatmışım 3. senesinde garantiden değişti sadece işçilik ödemiştim. Ve değişim işlemi 3 gün sürdü, 3. gün gidip teslim ettiğim gibi ufak hediyeleriyle aldım. Sorularınız olursa cevaplayabilecek tecrübedeyim, sorabilrisiniz.

Edit: Pil sağlığı halen %100 de.

@HzCji Merhaba Google uygulamalarını kullanırken sıkıntı yaşadınız mı? Ben bir de Google Play de yer alan spacedesk uygulamasını indirip ikinci monitör olarak da kullanmak istiyorum GBox veya MicroG ile kullanıldığında sıkıntı olur mu acaba o aklımda kaldı :)

@HzCji Merhaba Google uygulamalarını kullanırken sıkıntı yaşadınız mı? Ben bir de Google Play de yer alan spacedesk uygulamasını indirip ikinci monitör olarak da kullanmak istiyorum GBox veya MicroG ile kullanıldığında sıkıntı olur mu acaba o aklımda kaldı :)
Merhaba, bu arada 2023 Mart ayından 11 gün önceye kadar kullandığım telefonunda Huawei (P60 Pro) olduğunu belirteyim baştan. Hem telefon hem tablette MicroG ve Aurora Store ile birlikte kullandım. Gbox da yüklü fakat onu kullanmanızı tavsiye etmem. Tavsiye değil de gerek kalmıyor o yüzden. Düşününce aklıma çok fazla şey geliyor yazacak da özetlemeye çalışayım;
MicroG Huawei app'e gelmeden önce MicroG apk ve Aurora store da bazen ufak tefek hatalar alabiliyordum. Mesela getir uygulaması google servisi kullanan bir uygulama. Uygulama düzgün çalışıyor fakat kuryeyi haritada takip edemiyordum gibi. Bu tip durumlarda Gbox kullanıyordum. Atıyorum 80 uygulama varsa Gbox ile kullandığım uygulama sayısı maksimum 4 idi. MicroG Huawei app'e geldikten sonra Gbox a da gerek kalmadı.
Sıkıntı olarak, 2021 de üstte bahsettiğim ufak tefek şeyler vardı ama şuan inanın hiç sıkıntı yaşamadım. Bu arada galeri uygulamam Google fotoğraflar, Kişiler yada arama yaptığım varsayılan uygulama da Google telefon/kişiler, Gdrive kullanıyorum, harita programım Google haritalar, not uygulamam keza Keep. Aktif hep kullanıyorum yani.
Sadece kullanamadığım bir uygulama var oda telefon ile aracımda Android Auto kullanamamak. 3. part uygulamalarla yapılıyor fakat hiç bir zaman o tip programlar denemedim, denemekte istemedim. Android auto harici yaşadığım herhangi bir sıkıntı yok. Spacedesk hiç kullanmadım ama sıkıntı olacağını sanmıyorum.

@HzCji Deneyimlerinizi uzun uzun yazıp zaman ayırdığınız için teşekkür ederim söyledikleriniz biraz daha içimi rahatlattı :) Mağazada test ederken gerçekten çok beğendim cihazı kendi fiyat segmentindeki cihazlardan çok çok daha kaliteli ve iyi duruyordu. İyi akşamlar dilerim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı