Daha fazla
Tablet gelince bunu:@Mithat Berhan Kalem desteği önemli değil ben sadece video izlemek için alacağım. Şu an yedek telefon olarak P30 Pro kullanıyorum ama Google olayından sonra çıkan bir cihaz kullanmadım o yüzden biraz kararsızlık var dı ama bu fiyatada bu kadar özellikli cihaz yok sanırım bende alacağım. Yarın MediaMarkt'a gidip bakayım.
Bugün MediaMarkt'a gittim ve ikisini de denedim gerçekten acayip fark var, Huawei çok daha iyi ikisini de ele alınca kalite farkıda belli oluyor Tab A9+ 8'lik versiyon ile aralarında şu an 700 TL gibi fark var ama kesinlikle bu farka değer. MediaMarkt mağazasında ürün 8500 TL idi Trendyol'da yine MediaMarkt satıcısında 7300 TL ben de Trendyol üzerinden sipariş verdim.
Rehber: Huawei modellerde MicroG (Google servisleri) kurulumu
Merhaba, arattım ancak bir sonuç bulamadığım için bu konunun rehberini kendim hazırlama gereği duydum. Bilindiği üzere Huawei cihazlarda Google hizmetlerine erişebilmek için gbox ve türevleri emulatorler kullanmak durumundayız, bunun yerine doğrudan MicroG yardımı ile Google hizmetlerini...