Huawei MatePad 11.5 6 + 128 alınır mı?

Ustam satın aldım, dediğim gibi 6 GB RAM oldugundan dolayı tek korkum kasması, yarın elime ulaşacak umarım.
Merhabalar. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz. Ben de huawei marka bir cihaz satın almayı düşünüyorum. Benim endişem donanımdan ziyade kullanımla alakalı. Google desteğinin olmaması size ne gibi sorunlar yaşattı ?

Merhaba. Deneyimlerinizi paylaşabilir misiniz? Ben de Huawei marka bir cihaz satın almayı düşünüyorum. Benim endişem donanımdan ziyade kullanımla alakalı. Google desteğinin olmaması size ne gibi sorunlar yaşattı?

Hocam WhatsApp'a girmek dışında bir sıkıntı yaşamadım ama arkadaşımdada aynı cihaz var o giriyor WhatsApp'a. Onun dışında GBox yerine Aurora Store'den uygulama indirmeye başlayınca herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama güncellemeler için elinizle tek tek onay vermeniz gerekiyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok.

Hocam WhatsApp'a girmek dışında bir sıkıntı yaşamadım ama arkadaşımdada aynı cihaz var o giriyor WhatsApp'a. Onun dışında GBox yerine Aurora Store'den uygulama indirmeye başlayınca herhangi bir sıkıntı çıkmadı ama güncellemeler için elinizle tek tek onay vermeniz gerekiyor onun dışında hiçbir sıkıntım yok.
Whatsapp’ta ne gibi bir sorun yaşadınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı