Elektronik Huawei MatePad 11.5 7.699 TL

Ne gerek var? Orjinalin de yoksa uğraşmaya değmez ki.
GBox kandırıcı kullanıyor ancak bunu sanal makinede yapıyor bu yüzden stabil değil. MicroG'de kandırıcı kullanıyor ancak bunu gerçek Google uygulamalarında yapıyor. Mesela Huawei cihaza APK ile Google servisleri kurunca bu cihazda Google servisleri yok hatası alıyorsun ya, işte MicroG kullanınca gelmiyor bu hata ve Google servisleri sorunsuz çalışıyor. Bu yüzden orjinali kullanıyormuşsun gibi oluyor.

Arayüzü kötü Play Store ve YouTube yok diye biliyorum Google falan. Kötü bence.

EMUI piyasada bulunan en iyi arayüzlerden birisi ayrıca Google bir dert değil. EMUI 14.2 üstü cihazlar direkt MicroG destekli. Ben Huawei Mate 30 Pro kullanıyorum. EMUI 12 var ve Google servisi desteği olmayan ilk Huawei cihazı. Gbox kullanıyorum. MatePad'ler için buna gerek yok bile neredeyse. YouTube ve istenilen Google servisi kullanılabiliyor. Aurora Store ile Play Store aranmıyor bile. Her uygulama direkt Google sunucularından iniyor. Kimse aa Android değil falan diye laf söylemesin kullanmadan. Temmuz'dan beri Huawei Mate 30 Pro kullanıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…