Elektronik Huawei MatePad 11.5 7.699 TL

EMUI piyasada bulunan en iyi arayüzlerden birisi ayrıca Google bir dert değil. EMUI 14.2 üstü cihazlar direkt MicroG destekli. Ben Huawei Mate 30 Pro kullanıyorum. EMUI 12 var ve Google servisi desteği olmayan ilk Huawei cihazı. Gbox kullanıyorum. MatePad'ler için buna gerek yok bile neredeyse. YouTube ve istenilen Google servisi kullanılabiliyor. Aurora Store ile Play Store aranmıyor bile. Her uygulama direkt Google sunucularından iniyor. Kimse AA Android değil falan diye laf söylemesin kullanmadan. Temmuz'dan beri Huawei Mate 30 Pro kullanıyorum.

Hocam peki Tab S9 FE mi daha iyi olur bu mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Her ne kadar fiyatına göre mükemmel bir cihaz olsa da gbox olayı işi mahvediyor. Geçen mail geldi Instagram hesabı açmışlar benim adıma kendi kendine.

Alakası dahi yok GBox ile. App Gallery üzerinde yayınlanmaz yoksa.

Google bilgilerini bir tek gboxa verdik. Başka neyle alakası olacak ki?

Birçok sebebi olabilir. Hesap her yere girilebiliyor. Sizce GBox veri sızdırsa ortalık bu kadar sakin olur mu?

Alakası dahi yok GBox ile. App Gallery üzerinde yayınlanmaz yoksa.

İnternette pek çok kişinin GBox ile sorun yaşadığını belirtmesine rağmen bir moderatör olarak GBox'u ve Huawei'yi bu kadar koşulsuz savunuyor olmanızı anlamlandıramadım doğrusu. Ek olarak siz ihtiyaç duymuyor olsanız da bazı üniversitelerin Online eğitim uygulamaları Google servislerine ihtiyaç duyuyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı